Glazura pentru eclere gata in 5 minute! Afla cum!

Glazura pentru eclere gata in 5 minute! Afla cum!
Diana Sorescu
Marţi, 11.05.2010

Cuprins

O prajitura pufoasa, cu crema divina de vanilie. Dar parca lipseste ceva, nu ? O glazura pentru eclere cu care sa le rasfeti ! Incearca propunerea noastra de glazura eclere. E atat de rapida si buna!

Glazura pentru eclere

Glazura pentru eclere

Ingrediente:

200 ml smantana dulce
o ciocolata simpla
un strop de lapte

Mod de preparare:

Intr-un bol rupe ciocolata cubulete. Adauga smantana dulce si laptele si baga castronul la cuptorul cu microunde pret de 3 minute

Glazura eclere

Apoi, cu ajutorul unei lingurite paseaza ciocolata si incorporeaz-o cu delicioasa crema de lapte si smantana. Cand ciocolata s-a topit, glazura pentru eclere este gata ! Nu trebuie decat sa picuri glazura eclere peste gogoselele delicioase!

Alte retete care te-ar putea interesa:

Pancakes - tort de clatite americane

Afla o reteta simpla de gogosi cu lingura! 

Ce avem bun azi in meniu? Briose cu gem! 

Vezi si
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Marţi, 11.05.2010
Cele mai bune condimente pentru pui
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Marţi, 11.05.2010
Articolul urmator »
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Andreea Baluteanu | Vineri, 19.07.2024
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.9 (122)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Miercuri, 30.10.2024
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Duminică, 16.06.2024
kati (anonim)
21 ianuarie 2013 18:06

am incercat aceasta reteta si mi-a iesit tare buna este foarte buna si copiilor mei lea placut prajitura am avut si la munca deasta e buna pa pa!!!!!!:)

byyyya (anonim)
31 decembrie 2012 14:02

e super si deliciosss

Ne găsești pe