Vinete la gratar – garnitura ta pentru friptura de pui

Vinete la gratar – garnitura ta pentru friptura de pui
Roxana Gheorghe
Miercuri, 14.04.2010

Cuprins

Vinete la gratar, o friptura de pui si un pahar de vin alb. Suna bine, nu? Sunt o poftiocioasa din fire, numai cat m-am gandit mi s-a facut foame si probabil si tie. Invata o modalitate simpla de a pregati vinete la gratar, intr-un timp minim.

Vinete la gratar

Vinete la gratar

Ingrediente:
- vinete
- usturoi
- patrunjel
- ulei

Mod de preparare:
Speli vinetele, le tai cotorul, apoi le feliezi rondele. Le pui la copt pe gratarul de la aragazul bine incins, intorcandu-le pe ambele parti.

Vinete la gratar

Intre timp, cureti usturoiul il tai in felii subtiri. Speli patrunjelul si il maruntesti.

Intr-un vas pui in mod repetat straturi de vinete, de usturoi si de patrunjel. Deasupra torni putin ulei (de preferat de masline).

Si uite asa ai obtinut un gratar de vinete delicios pe care il poti folosi ca si garnitura la o friptura de pui .

Vezi si
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Miercuri, 14.04.2010
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 14.04.2010
Articolul urmator »
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
Incepe quiz
Stii sa pui barbatii pe jar?
Stii sa pui barbatii pe jar?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.7 (12)

Ne găsești pe