Rețete delicioase
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Vinete la gratar – garnitura ta pentru friptura de pui

Miercuri, 14.04.2010

Vinete la gratar, o friptura de pui si un pahar de vin alb. Suna bine, nu? Sunt o poftiocioasa din fire, numai cat m-am gandit mi s-a facut foame si probabil si tie. Invata o modalitate simpla de a pregati vinete la gratar, intr-un timp minim.

Vinete la gratar

Vinete la gratar

Ingrediente:
- vinete
- usturoi
- patrunjel
- ulei

Mod de preparare:
Speli vinetele, le tai cotorul, apoi le feliezi rondele. Le pui la copt pe gratarul de la aragazul bine incins, intorcandu-le pe ambele parti.

Vinete la gratar

Intre timp, cureti usturoiul il tai in felii subtiri. Speli patrunjelul si il maruntesti.

Intr-un vas pui in mod repetat straturi de vinete, de usturoi si de patrunjel. Deasupra torni putin ulei (de preferat de masline).

Si uite asa ai obtinut un gratar de vinete delicios pe care il poti folosi ca si garnitura la o friptura de pui .

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.6 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    Ai nevoie de un SFAT?

    Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

    întreabă

    LIKE si intra in universul divelor!