Rețete delicioase
Înapoi la

Vinete la gratar – garnitura ta pentru friptura de pui

Vinete la gratar – garnitura ta pentru friptura de pui

Roxana Gheorghe

Vinete la gratar, o friptura de pui si un pahar de vin alb. Suna bine, nu? Sunt o poftiocioasa din fire, numai cat m-am gandit mi s-a facut foame si probabil si tie. Invata o modalitate simpla de a pregati vinete la gratar, intr-un timp minim.

Vinete la gratar

Vinete la gratar

Ingrediente:
- vinete
- usturoi
- patrunjel
- ulei

Mod de preparare:
Speli vinetele, le tai cotorul, apoi le feliezi rondele. Le pui la copt pe gratarul de la aragazul bine incins, intorcandu-le pe ambele parti.

Vinete la gratar

Intre timp, cureti usturoiul il tai in felii subtiri. Speli patrunjelul si il maruntesti.

Intr-un vas pui in mod repetat straturi de vinete, de usturoi si de patrunjel. Deasupra torni putin ulei (de preferat de masline).

Si uite asa ai obtinut un gratar de vinete delicios pe care il poti folosi ca si garnitura la o friptura de pui .

Articolul urmator
8 rețete de paste la cuptor pe care să le încerci
8 rețete de paste la cuptor pe care să le încerci
Stii sa pui barbatii pe jar?
Incepe quiz
Stii sa pui barbatii pe jar?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.7 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.