Rețete delicioase
Înapoi la

Invata sa prepari o omleta Acapulco, cu legume, la cuptor

Ioana Budeanu

Un mic dejun rapid si satios poate fi alcatuit din oua (o sursa importanta de proteine), paine integrala (carbohidrati si fibre), legume proaspete, fructe si un suc proaspat din citrice. Astazi iti voi prezenta o reteta excelenta de mic dejun: omleta cu legume Acapulco, la cuptor.


Ingrediente (pentru 4 portii):

- 8 oua mari
- 2 lingurite de unt sau margarina dietetica
- 6 linguri de lapte
- putina sare
- piper
- cascaval sau branza cheddar rasa (optional)
- ardei gras taiat felii
- sos de rosii sau 2 rosii proaspete
- chili
- ceapa
- busuioc
- oregano
 
Omleta Acapulco


Mod de preparare omleta Acapulco:


- pune untul sau margarina intr-o tigaie rotunda, speciala pentru cuptor, si topeste-l
- bate bine ouale, laptele, sarea si piperul
- toarna amestecul in tigaie cu unt topit
- presara felii de ardei, ceapa, rosii sau ce legume iti mai doresti
- coace omleta la 350 de grade, timp de 10 minute
- presara branza sau cascavalul si intoarce omleta cu o spatula
- mai las-o timp de 5 minute pana cand devine aurie si crocanta pe margini, iar legumele sunt bine patrunse
 
Omleta cu legume


- se serveste cu o felie de paine prajita, sos de rosii, broccoli, busuioc, oregano, chili sau cu o salata de legume proaspete si o cana de suc natural de fructe.

Articolul urmator Ce să pui în omletă ca să o faci mai pufoasă ca un nor

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (27)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    cris6767 (anonim)
    2 februarie 2012 13:01

    super buna.................