Daca iti plac pastele cu ciuperci atunci trebuie sa incerci neaparat aceasta reteta de tagliatelle cu sos italian, de rosii extrem de sanatoasa! Pastele iti satisfac nevoia de foame iar ciupercile au putine calorii si reprezinta o sursa bogata de vitamina B, vitamina D. In plus, atat pastele cat si ciupercile au un continut ridicat de minerale. Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a prepara aceasta retete sanatoasa si gustoasa:
Timp de pregatire: 10-15 minute
Timp de coacere: 30-35 de minute
Portii: 4 portii
Ingrediente: • 250g. tagliatelle Fratelli Pignatti proaspete • aprox. 45g. rosii verzi, tocate • 2 linguri de ulei de masline • aprox.110g. branza ricotta • 330g. sos marinara (sos italian din rosii). • 110g. ciuperci albe taiat felii • 1 vanata mica, taiata in cuburi • 1 ceapa mica, tocata • 50g de Grana Padano ras Agriform • 1 ardei mic verde, tocat • 1 ardei rosu, taiat in cuburi • 30g de mozzarella tocata • sare dupa gust |
Cum sa prepari paste Tagliatelle cu ciuperci
• Incalzeste cuptorul la 230 ° C;
• Pune toate legumele intr-un bol si amesteca-le cu ulei de masline si sare. Rastoarna amestecul intr-o tava si coace-le timp de 15 minute;
• Fierbe pastele. Scurge-le de apa inainte ca acestea sa fie complet fierte. Adauga ricotta si branza mozzarella, sosul marinara si legumele.
• Rastoarna pastele intr-un bol neaderent si presara pe deasupra branza Grana Padano. Mai lasa pastele la copt pentru inca 20-30 de minute, sau pana cand partea de deasupra se maroneste usor.
Descopera beneficiile consumului de paste proaspete: • Contin fibre care satisfac nevoia de foame si confera satietate pentru mai mult timp; |
Produsele pot fi cumparate din: