Rețete delicioase
Înapoi la

Prajitura cu ness

Prajitura cu ness

Irina Nae

Mod de preparare Prajitura cu ness

Albusurile se bat spuma cu zaharul si se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate cu esenta
de vanilie. Se cerne faina deasupra incorporand-o in amestec. Se intind trei foi pe hartie de copt
si se coc la foc moderat .Le pudram bine cu zahar pudra sa nu se lipeasca intre ele pana ce le
folosim.

Crema

Se pun galbenusurile cu zaharul la fiert pana se spumeaza bine. Se adauga gelatina hidratata in
50 ml apa si cafeaua impreuna cu cacao dizolvate in putina apa si se omogenizeaza pana se
dizolva complet. Se da deoparte si, dupa ce s-a temperat, adaugam branza mascarpone. Crema
obtinuta se rastoarna peste frisca batuta si se aromatizeaza cu esenta de vanilie.
Crema se aseaza intre cele 3 foi deasupra terminand cu crema. Se face un model cu pieptenul de
patiserie si se decoreaza cu pudra de cacao.

O portionam cum dorim dupa ce a stat la frigider cateva ore.

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici.

Articolul urmator
Rulada Pavlova: rețeta care te va cuceri
Rulada Pavlova: rețeta care te va cuceri
Ce prajitura te reprezinta?
Incepe quiz
Ce prajitura te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.