Ce să îl întrebi, neapărat, înainte să ieși la întâlnire cu el

Ce să îl întrebi, neapărat, înainte să ieși la întâlnire cu el

Ramona Jurubita

Prima întâlnire este un moment special care nu se uită niciodată, mai ales dacă rămâi pe viață alături de omul care te-a invitat la cină, la cafea sau la o plimbare. Dar uneori, prima întâlnire ajunge să fie un dezastru, mai ales dacă descoperim o mulțime de lucruri care ne deranjează la omul de la celălalt capăt al mesei. Cum eviți o astfel de situație neplăcută? Cu o serie de întrebări!

Există o metodă prin care îți poți cunoaște posibilul partener mai bine, chiar înainte de a accepta invitația sa la o primă ieșire. Discuțiile telefonice sau prin mesaje pot spune multe despre un om, mai ales dacă ești atentă la detalii și știi clar ce vrei să afli înainte de a te întâlni cu el.

Atenție! Trebuie să ai grijă la felul în care îl faci să îți răspundă la toate curiozitățile pe care le ai. Dacă îi pui toate întrebările una după alta, se va simți ca la un interogatoriu și este posibil să nu te mai caute niciodată. Ar fi bine să strecori întrebările în mod subtil, în conversațiile care preced acea primă întâlnire, de la care probabil amândoi aveți așteptări.

20 de întrebări pe care trebuie să i le pui unui bărbat înainte să ieși cu el

1. Ce planuri ai pentru sfârșitul săptămânii?
Răspunsul primit te va ajuta să afli mai multe detalii despre modul în care își petrece timpul liber. De aici se poate naște o discuție interesantă despre hobby-uri, pasiuni, prietenii sau poate chiar familie, în cazul în care merge în vizită la rude când este liber. Dar cine știe? Unii preferă cluburile și atunci puteți discuta mai departe despre muzica preferată.

2. Ce ai vrut mereu să încerci, dar nu ai avut curajul până acum?
Dorințele sale neîmplinite îți vor dezvălui și ce temeri are, dar și intențiile pentru viitor. Poți ști ce fel de persoană ai în fața ta dacă descoperi mai multe detalii despre aspirațiile sale îndrăznețe. Interesant, nu? Deci această întrebare te va ajuta enorm.

3. La ce loc te-ai gândit pentru prima noastră întâlnire?
Prima întâlnire ar trebui să fie importantă și pentru el, nu? Asta înseamnă că se va gândi la un loc frumos, care să te impresioneze. În funcție de răspunsul său, poți trage câteva concluzii importante. În primul rând, vei afla dacă sunteți pe aceeași lungime de undă și dacă într-adevăr îți va face plăcere să ieși cu el și altădată. Apoi, s-ar putea să înțelegi cât de mult contează în ochii săi acest prim moment în care privirile vi se intersectează. Și nu în ultimul rând, vei vedea dacă este dispus să țină cont de preferințele tale când lansează invitația.

10 locuri de evitat la prima intalnire

4. Știe cineva că urmează să petrecem seara împreună?
Este o întrebare neașteptată, într-adevăr, dar te va ajuta să îi afli adevăratele intenții. Dacă ascunde legătura pe care tocmai ați început să o aveți, ar trebui să te gândești mai bine dacă accepți sau nu această ieșire. În cazul în care cei apropiați lui știu despre voi, atunci intențiile sale sunt serioase.

5. Ce sfaturi i-ai da unui prieten apropiat care nu a mai avut o relație și se pregătește de prima întâlnire?
Din răspunsul primit la această curiozitate, vei deduce modul în care se pregătește el, în general, pentru a cuceri o femeie. Ascultă cu atenție ce are de zis, pentru că va pune acele lucruri în aplicare la marea voastră întâlnire. Doar vrei să știi ce te așteaptă, nu?

6. Ce îți place și ce nu ai accepta niciodată la primele întâlniri?
Cu întrebarea aceasta, vei ghida conversația, astfel încât să ajungi în punctul care te interesează cel mai tare – cum îl poți cuceri tu? Dacă știi ce îi place și ce nu, vei ști ce să eviți. Totodată, poți înțelege dacă există compatibilitate între voi. S-ar putea ca răspunsul să te surprindă în mod neplăcut și să descoperi că nu agreează nimic din ce aveai tu de gând să faci. În această situație, ar fi cazul să te reorientezi.

Ilustrație cu îndrăgostiți care vorbesc la telefon înainte de întâlnire

7. La ce te consideră cel mai bun prietenii tăi?
Sigur vrei să afli ce îl recomandă în societate, nu? Dacă apropiații lui îl consideră cel mai aprig băutor de bere sau cel mai mare cuceritor, s-ar putea să nu fie tocmai pe placul tău. Dar dacă afli că toți îl apreciază pentru sinceritate sau alte calități pe care vrei să le aibă partenerul tău? Discuția poate deveni interesantă, așa că merită să îl provoci să se descrie prin ochii prietenilor.

8. Ce stereotip de femeie și bărbat nu îți place deloc?
Pentru a ieși cu încredere la o primă întâlnire, probabil vrei să știi dacă te încadrezi în tiparele sale sau, mai bine zis, dacă nu cumva ești pe lista neagră. Cu o astfel de întrebare îți poți înlătura gândurile de tipul „ce o creadă despre mine dacă sunt așa.../fac așa...?”

9. Ce ai face dacă nu ar mai fi nevoie să lucrezi nici măcar o zi din viața ta?
Aceasta este o întrebare capcană, bineînțeles! Te va ajuta să îți dai seama dacă este ambițios și dacă are de gând să muncească pentru a-și îndeplini visele și obiectivele. S-ar putea să te dezamăgească mai devreme decât te-ai fi așteptat dacă îți va spune că și-ar umple timpul cu alte lucruri. Sigur vrei un leneș lângă tine? Dar un bărbat lipsit de aspirații?

10. Ce te enervează, în general?
Ai mare nevoie să știi cât de repede se pierde cu firea în fața situațiilor tensionate. Normal că îți va prinde bine să afli și cum se manifestă în momentele în care se aprinde. Nu lăsa această curiozitate să rămână fără un răspuns detaliat.

11. Ce te face să spui că o persoană îți este antipatică?
În mod sigur, gradul său de toleranță la defectele celor din jur îți va arăta ce fel de om este. Răbdător, iertător? Sau lipsit de empatie, ranchiunos și egoist? Trebuie să fii atentă la detalii!

12. Ești de părere că există prietenie între o femeie și un bărbat?
Dacă nu pui această întrebare, nu vei ști cum se raportează la fostele relații și la alte femei care au avut un rol important în viața sa. Așa vei înțelege gradul său de respect față de persoanele de sex opus. Argumentele sale te pot face să îți dai seama cum vei fi tratată dacă ajungi să ai o relație serioasă cu el.

13. Cum arată relația ideală pentru tine?
Prin abordarea acestui subiect, vei afla ce așteptări are interlocutorul de la tine și vei putea să faci anumite constatări importante. Îi vei putea fi alături în viitorul la care visează? Pare că definiția relației ideale pe care o are el seamănă cu a ta?

14. Ce te face fericit chiar și în cea mai proastă zi?
Bucuria se află în lucrurile mici, dar unii oameni se simt împliniți doar când primesc obiecte scumpe și huzuresc în lux. Tu în care dintre aceste categorii te situezi? Trebuie neapărat să afli dacă și el se regăsește lângă tine sau dacă s-a poziționat în tabăra opusă.

15. Îmi povestești cum arată ziua ideală pentru tine?
Sigur că acest răspuns poate fi cumva intimidant, dar ar fi mai bine să îl afli înainte să faci și tu parte din rutina lui zilnică. De ce? Cum să nu îți dorești să o iei la sănătoasa dacă ziua lui perfectă sună ca un coșmar pentru tine? E musai să afli ce stil de viață are omul alături de care vrei să-ți petreci restul zilelor.

16. Cum stai la capitolul finanțe?
Este o întrebare delicată, dar nu trebuie să îți fie jenă să o pui. Nicio femeie nu își dorește în viața ei un partener care profită de pe urma situației financiare pe care ea o are. Trebuie să existe un echilibru, așa-i? În plus, puteți vorbi mai mult despre cum ați gestiona cheltuielile comune pe viitor, dacă ați ajunge să vă mutați împreună.

17. Ce persoană din familie îți este mai apropiată?
Poți descoperi valorile sale dacă îi cunoști relația cu persoanele din familie. Dacă își respectă părinții, bunicii și îți iubește frații, este un bărbat de casă și merită o șansă. Dar dacă se află în conflict permanent cu oamenii dragi, s-ar putea să nu te poți baza pe el în viitor, mai ales dacă visezi la o familie unită.

18. Ești adeptul drogurilor, alcoolului sau jocurilor de noroc?
Dacă într-adevăr este adeptul acestor vicii, s-ar putea să nu ți-o mărturisească. Dar vei observa la prima întâlnire cum stă treaba și atunci vei bifa mai multe „descoperiri”. Te vei prinde dacă ascunde adevărul din dorința de a-și crea o imagine bună în fața ta.

19. Ai vreun obicei pe care oamenii din jurul tău îl consideră ciudat?
Această întrebare te va ajuta să descoperi gradul tău de toleranță. Până la urmă, toți avem obiceiuri care îi sperie pe alții, nu? Dar totul depinde mult de modul în care gestionezi emoțiile tale în raport cu activitățile celuilalt. Va fi o provocare pentru amândoi să vorbiți despre acest amănunt.

20. Ce ai învățat din fostele relații?
Nu este cazul să îți lași gelozia să iasă la iveală când primești răspunsul, ci doar să asculți cu obiectivitate ce are de spus posibilul partener. Vei descoperi experiențele sale din trecut și îți va fi mai ușor să înțelegi de unde vin anumite comportamente ale sale. În plus, îți vei da seama dacă este sau nu predispus să repete anumite greșeli.

Interesantă această serie de întrebări, nu? Sunt doar 20 la număr, dar tu poți afla o mulțime de lucruri despre bărbatul care a intrat de curând în viața ta. Ai grijă să nu uiți de sfatul primit la început! Discuția nu trebuie să arate ca un interogatoriu. Poți insera aceste întrebări când simți că este loc pentru ele. Ar fi total nepotrivit să le rostești consecutiv, ca și cum tot ce vrei este să îl chestionezi pentru a te convinge de valoarea sa.

Bărbații se confesează: Top 10 motive pentru care nu răspund mesajelor femeilor

Surse foto: Freepik, Freepik

Surse articol: RelatiiNationalworldBreathetoinspire

Articolul urmator
Cum să știi dacă este o aventură de vară sau o relație reală
Cum să știi dacă este o aventură de vară sau o relație reală
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?
Incepe quiz
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.