Oana Radu, amintiri traumatizante din fostele relații: „Am avut parte de violență fizică și verbală. Am stat acolo, n-am făcut nimic”

Oana Radu, amintiri traumatizante din fostele relații: „Am avut parte de violență fizică și verbală. Am stat acolo, n-am făcut nimic”

Ramona Jurubita

Oana Radu (27 de ani) este o luptătoare, din multe puncte de vedere și cei ce i-au urmărit parcursul în viață pot spune același lucru. A învins lupta cu kilogramele în plus și a reușit să ajungă în topurile muzicale din România, prin muncă, efort și sacrificii de tot felul. O știm fericită, împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, dar ne sunt mai puțin cunoscute detaliile intime din viața ei.

Aceasta s-a confesat recent într-un interviu și a dezvăluit ce greșeli a făcut în fostele ei relații. Dacă acum este liniștită alături de soțul ei, trecutul nu a fost la fel de roz pentru cântăreață. În sufletul ei s-au strâns multe traume după ce a simțit că nu este respectată de foștii parteneri, ba chiar a îndurat rele tratamente din partea celor pe care i-a primit în viața ei.

Oana Radu într-un selfie de pe Instagramul personal

Sursa foto: Instagram

„Am avut parte de violență fizică și verbală. Am stat acolo, n-am făcut nimic. Am stat destul de mult, n-am plecat, am stat acolo. La vârsta pe care o aveam atunci gândeam că o să fie bine de mâine, totul o să se schimbe, credeam că oamenii se pot schimba, dar nu se pot schimba. Nu aveam încrederea că pot să zic pa, că nu o să mă mai iubească vreodată cineva, că o să mai fiu cineva, atunci ne complăceam în situații de genul ăsta. Plângeam și după îmi trecea, mâncam ceva. Eu găseam fericirea în mâncare”, a declarat Oana Radu într-un interviu pentru Kanal D.

Lipsa tatălui pe care a simțit-o în copilărie poate fi unul dintre motivele care au făcut-o să accepte situațiile de acest gen. Ea știa că se poate simți din nou abandonată dacă nu acceptă să stea într-o relație cu orice preț. Despărțirea părinților a făcut-o să simtă lipsa unui bărbat în viața ei, pentru că tatăl a plecat de acasă când ea avea doar trei săptămâni.

„Am suferit foarte mult. Sufeream la serbări când era doar mami. Eram invidioasă pe verișoara mea care avea o familie completă, eram geloasă că invidioasă e mult spus. Nu înțelegeam de ce eu nu am, de ce mi s-a întâmplat tocmai mie.”, a povestit cântăreața pentru sursa menționată.

Kilogramele în plus, pe care le avea până acum câțiva ani, au făcut-o pe Oana Radu să se simtă inferioară celorlalți și să-și piardă încrederea în sine. Din cauza aspectului fizic, mulți băieți o refuzau, iar cei care acceptau să intre într-o relație cu ea se purtau urât pentru că știau că va accepta orice din teama de a nu rămâne singură.

„În adolescență am avut foarte multe probleme emoționale pentru că eram foarte grasă. (…) Eram superfrustrată pentru că nu mă plăcea niciun băiat, mie îmi plăceau băieți, dar lor de mine nu le plăcea. Cred că din cauza asta am intrat la un moment dat în relații greșite, că atunci când nu te place cineva pe cine vrei tu, accepți orice. Eu mă vedeam grasă și urâtă la corp, că fața mi-a plăcut întotdeauna. Când tu nu ai încredere în tine și ai niște frustrări, accepți.”, a adăugat Oana Radu.

Un alt moment traumatizant din viața artistei a fost atunci când și-a pierdut iubitul într-un accident, în urma căruia a suferit arsuri grave pe întregul corp. Acest episod din viața ei a fost extrem de dureros și i-a lăsat răni destul de adânci. „Cel mai dur moment din viața mea cred că are legătură cu moartea lui Alin, deși la momentul respectiv nu am putut să-mi exprim foarte bine durerea pentru că nici eu nu înțelegeam ce se întâmplă. Eram atât de șocată de ceea ce trăiam, nu-mi vedea să cred că e real că cineva poată să sfârșească așa.”, a mărturisit aceasta.

Până să-l întâlnească pe actualul ei soț cântăreața a avut o viață nefericită. Acum, partenerul ei o completează și el este cel care a motivat-o să slăbească și să ajungă la cea mai bună formă fizică a ei. Aceasta s-a căsătorit în august 2020 cu antrenorul ei de fitness, Cătălin Dobrescu.

Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu

Sursa foto: Instagram

Oana Radu s-a făcut cunoscută după apariția la „Vocea României” în 2012, când a interpretat o melodie a celebrei cântărețe Adele. Atunci vedeta a fost dorită în echipă de toți jurații concursului pentru că i-a impresionat cu talentul ei. Calitățile vocale au propulsat-o rapid în lumea muzicii și astăzi se bucură de un mare succes.

Citește și: Caz șocant de violență domestică în showbiz: Daniela Crudu, bătută de iubitul croat

Surse articol: YoutubeCancanClickProTv

Sursa foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Încă o despărțire în showbiz? Ce declarație a făcut deja Marian Vanghelie despre separarea de Oana Mizil
Încă o despărțire în showbiz? Ce declarație a făcut deja Marian Vanghelie despre separarea de Oana Mizil
Ce trasatura fizica te atrage in primul rand la un barbat?
Incepe quiz
Ce trasatura fizica te atrage in primul rand la un barbat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.