Cinci moduri simple de a nu-l mai alege pe bărbatul greșit la nesfârșit

Cinci moduri simple de a nu-l mai alege pe bărbatul greșit la nesfârșit

Ramona Jurubita

Te apropii mereu de oamenii greșiți și de fiecare dată ajungi să suferi? Nu este momentul să îți pierzi speranța, ci să faci o schimbare sau o serie de schimbări care te-ar putea ajuta să te reorientezi. Nu este normal să crezi că „toți bărbații sunt la fel”, ci să te gândești dacă și tu ai greșit în vreun fel în interacțiunile cu ei.

Este posibil să fi avut doar experiențe neplăcute până acum, dar trebuie să știi că nu va fi așa la nesfârșit, mai ales dacă stabilești care este „tiparul” pe care să îl eviți pe viitor. În plus, dacă descoperi atât greșelile tale cât și pe ale bărbaților care au fost până acum în viața ta, vei ști cum să gestionezi situațiile următoare, fără să repeți aceleași erori iar și iar. Iată ce ai de făcut:

Femeie plictisită care folosește telefonul în timp ce iubitul ei se uită la televizor.

 1. Trebuie să știi ce vrei
  Evident că nu poți obține întotdeauna absolut tot ce vrei, dar această hotărâre îți va oferi o direcție, te va ghida pe drumul corect. Găsirea unui partener care să îți fie alături pe viață este una dintre cele mai importante alegeri pe care le face o persoană, așa că trebuie să știi sigur cum ai vrea să fie omul de lângă tine. Și nu, nu este vorba despre aspectul fizic, ci mai degrabă despre modul în care te face să te simți, despre atenția pe care ți-o acordă și despre iubirea pe care ți-o arată zi de zi. Chimia este mai importantă decât orice aparență și îți poți da seama de acest lucru în momentul în care te emoționezi când un bărbat îți zâmbește sau te complimentează, chiar dacă el nu este cel mai arătos dintre toți pe care i-ai întâlnit. Într-o relație de durată, accentul ar trebui să cadă pe emoție, pe gesturi mărunte, dar calde. Persoana greșită nu îți poate oferi confort și siguranță, nu-i așa?
 2. Trebuie să îți analizezi trecutul foarte bine
  Ca să știi ce nu a fost în regulă, vei avea nevoie să compari toate situațiile din trecut, pentru a observa greșelile care se repetă sau nemulțumirile pe care le-ai avut în legătură cu foștii parteneri. Dacă lași istoria să se repete, nu vei ajunge în punctul dorit și cel mai bine este să cunoști în detaliu toate dedesubturile acestor povești ca să le împiedici să îți umbrească de fiecare dată fericirea. Probabil, fiecare bărbat pe care l-ai întâlnit avea cel puțin un lucru „de pe lista neagră” în comun. De exemplu, dacă ai avut un soț cu patima alcoolului, este posibil să fi atras în preajma ta numai tipi care se încadrau în același tipar. Dacă nu înveți din greșeli, vei avea tendința să te îndrepți mereu spre aceiași oameni care îți fac rău sau care nu îți sunt pe plac.
  Îți vei ușura viața dacă vei nota pe o hârtie punctele forte și defectele fostelor tale iubiri. Așa vei stabili lucrurile pe care nu le vei mai accepta din partea altcuiva.
 3. Nu trebuie să ignori semnalele de alarmă
  Semnalele de alarmă sunt acele momente în care îți dai seama că anumiți stimuli îți provoacă îngrijorări tot mai des – poate fi vorba de anumite obiceiuri ale celui de lângă tine sau de felul în care se comportă sau se raportează la cuplul vostru. Poate că se poartă urât cu mama lui, nu are un loc de muncă stabil, nu are prieteni care să-ți inspire încredere – toate acestea ar putea sugera că există ceva în neregulă cu el, iar tu ar trebui să observi ce se întâmplă, de fapt. Dacă ascunzi problemele sub preș, vor ieși la suprafață mai târziu și nu vei mai avea puterea de a lupta cu ele. De fiecare dată când ai tendința să îți pui un semn de întrebare, gândește-te dacă asta îți dorești lângă tine. În general, oamenii nu prea vor să trăiască în incertitudine și probabil faci și tu parte din această categorie.
 4. Ar fi bine să îți asculți prietenii
  De câte ori ți-au zis prietenii că nu le place alegerea ta și te-ai încăpățânat să le dovedești contrariul? Cam tot de atâtea ori ți-ai dat seama, într-un final, că au avut dreptate și că ar fi trebuit să îi asculți. Ei bine, așa trebuie să faci și de acum încolo. Intuiția lor poate fi mai puternică decât a ta, având în vedere că au mintea mult mai limpede, din moment ce nu sunt și îndrăgostiți ca tine. Dacă îi cunoști de mult și ți-au fost alături mereu, ar trebui să știi că nu îți vor răul și că te încurajează să iei cea mai bună decizie. Se gândesc la starea ta emoțională și încearcă să te țină departe de suferință, iar tu ar trebui să ai încredere în cuvintele lor. Bineînțeles, nu este cazul să îi asculți dacă nu au argumente concrete când se opun relației tale. Dar dacă îți explică toate neregulile pe care le-au observat la partener, lasă-i să îți deschidă ochii și să te îndrume spre calea cea bună.
 5. Nu îți fie teamă să fii singură
  De cele mai multe ori, oamenii își aleg parteneri care nu sunt pentru ei, iar principala cauză este frica de singurătate. Din teama că nu vor găsi pe altcineva mai bun, se complac într-o situație nefavorabilă și îți distrug viața, rămânând în relații nepotrivite. În astfel de cazuri, dorința de a nu eșua în viață este mai mare decât iubirea de sine și decât respectul pentru propria persoană. Ca să ai o viață fericită și să atragi persoana care te merită și care se mulează pe nevoile și dorințele tale, ar trebui să te iubești suficient. Astfel, nu vei ignora semnalele de alarmă, nu vei tolera greșelile majore și nu vei repeta aceleași povești la infinit. Este absolut normal să fii singură, fiindcă ai timp să te descoperi, să cunoști oameni noi și să afli care este tipologia de bărbat de care ai nevoie pentru tot restul vieții.

Toți trecem prin astfel de situații din care avem ce învăța și puțini au norocul de a-și găsi marea dragoste din prima. Există însă și o parte bună în experiențele neplăcute pe care le ai. Dacă nu te-ai întâlni cu bărbații greșiți, cum ai ști care este cel potrivit pentru tine? Important este să înțelegi diferența dintre bine și rău, iar apoi vei reuși să îți alegi un partener pentru sufletul tău.

Citește și: Din păcate, e inevitabil, tot vei ajunge să te măriți cu bărbatul greșit! Află de ce

Surse articol: YourtangoLetyourdreamsbeginHypnosisdownloads

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce este „bărbatul Sigma” și cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit de un astfel de om
Ce este „bărbatul Sigma” și cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit de un astfel de om
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește
Incepe quiz
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.