Semne că nu mai este interesat de tine

Ionelia Olteanu

O relație sănătoasă presupune ca ambii parteneri să fie pe aceeași lungime de undă și să reușească să treacă peste orice obstacol, indiferent cât de greu ar fi. Atunci când unul dintre ei își pierde interesul și nu mai are nicio motivație să lupte pentru relație, este clar că deznodământul nu va fi unul pozitiv.

Dacă te confrunți cu o astfel de situație, este important să fii atentă la comportamentul celui de lângă tine pentru a reuși să înțelegi dacă acesta își mai dorește sau nu să continue. Încearcă să observi aceste semne din timp, poate că veți reuși să vorbiți și să vă dați seama ce anume nu merge între voi. Unele sunt mai mult decât evidente și sigur îți vor trezi suspiciuni.

barbat trist

Uite ce semne ar trebui să îți atragă atenția

Îți răspunde târziu la mesaje. Da, este adevărat. De obicei, bărbații sunt mai leneși atunci când trebuie să răspundă la un mesaj, dar acest lucru nu se întâmplă dacă expeditorul este chiar iubita. Întotdeauna vor avea grijă să o anunțe dacă sunt ocupați și nu pot vorbi. Problema apare în momentul în care trec ore bune, iar ei nu trimit niciun răspuns înapoi, ceea ce poate fi o modalitate de a exprima lipsa de interes.

Nu îți răspunde la telefon. Multe femei sunt deranjate de faptul că partenerul lor nu răspunde la telefon, oricât de mult ar insista. Dacă începe să procedeze astfel, ar putea fi un semn că nu mai este interesat de tine la fel ca în primele zile ale relației. Este recomandat să vorbiți despre asta și să ajungeți împreună la o soluție.

Găsește tot felul de scuze. Dacă te afli într-o situație în care vrei neapărat ceva, găsești soluții, nu scuze. Se poate ca partenerul tău să apeleze la această metodă pentru a-ți transmite faptul că nu mai este interesat de tine. Atunci când îi vei cere ajutorul, el se va eschiva și va inventa orice îi trece prin cap ca să te evite.

Nu te mai ține de mână în public. Iată unul dintre semnele clare, care transmite faptul că ceva nu este în regulă între voi. Dacă nu te ținea nici înainte de mână, doar pentru că e mai timid, atunci nu trebuie să îți faci griji, dar dacă acest lucru era la ordinea zilei, atunci este cazul să îți pui câteva întrebări.

Nu mai vorbește cu tine cum o făcea înainte. Bărbatul care te iubește va împărtăși cu tine orice experiență și orice situație prin care a trecut pe parcursul zilei. Dacă brusc devine iritat de întrebările tale, este un semn că își pierde interesul față de tine și nu mai vrea să îți spună ceea ce face.

Nu se mai preocupă de starea ta. Se întâmplă ca de la o vreme să nu te mai întrebe nimic despre tine? Atunci este foarte posibil să nu mai fie interesat de relația voastră. Faptul că nu mai este preocupat de persoana ta este un semn evident că se îndepărtează.

Nu îți mai face complimente. Orice femeie ar vrea să audă vorbe frumoase de la cineva, mai ales dacă este vorba despre partener. Unul dintre semnele clare că și-a pierdut interesul față de tine este că nu îți mai face complimente ca înainte și nu te mai mângâie cu câte o vorbă frumoasă.

Nu vrea să te prezinte familiei sau prietenilor. Este lesne de înțeles că un bărbat își va prezenta iubita părinților și prietenilor atunci când este sigur de sentimentele lui. Faptul că nici nu se gândește să facă acest lucru sugerează că își pierde încet, încet, interesul și nu vede un viitor pentru relația voastră.

Vorbește întotdeauna despre alte femei. Se pare că este mult mai interesat să vorbească despre alte femei decât despre tine, ba chiar aduce în discuții fosta relație. Dacă face acest lucru, trebuie să te gândești la faptul că și-a pierdut interesul pentru tine și nu îți mai acordă atenție.

Dacă observi aceste semne în comportamentul celui de lângă tine, ar trebui să vorbiți și să vă spuneți unul celuilalt lucrurile care vă deranjează. Încercați să rezolvați situația și să ajungeți la o concluzie benefică pentru amândoi.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Semne ca partenerul tau profita de relatia cu tine si nu are ganduri serioase

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.