A slăbit 150 de kilograme după ce a renunțat la asta

A slăbit 150 de kilograme după ce a renunțat la asta

Lorena Teacă

Kilogramele în plus reprezintă o problemă medicală tot mai des întâlnită în zilele noastre. Tot mai mulți oameni suferă de obezitate, din cauza alimentației defectuoase și a lipsei activităților fizice.

O tânără care s-a confruntat în trecut cu această afecțiune periculoasă și-a făcut publică povestea pe internet, pentru a trage un semnal de alarmă tuturor oamenilor care, în ciuda faptului că se îngrașă pe zi ce trece tot mai mult și obezitatea „le bate la ușă”, continuă să ducă un stil de viață greșit. Chiar dacă pare imposibil de crezut, femeia a mărturisit faptul că a cântărit 219 kilograme, obișnuind să consume, în fiecare zi, în jur de 6.000 de calorii - legumele lipsind cu desăvârșire din alimentația ei, iar mâncarea de tip fast-food era nelipsită.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#throwbackthursday to the couple who lost 407lbs together since 2016 and grew stronger. To the couple that celebrate in less than two weeks 3 years ago making the vows to have and to hold, for better for worse, for richer for poorer, in sickness and in health, to love and to cherish, till death us do part & meant every single word. Those vows had no size limit and are stronger than ever. @discoveringdanny never asked me to change and made me feel beautiful at 485lbs the same way he does now that i've lost over 300lbs. He saw my heart, not my size. He knew I was capable of anything I put my mind too and was always my biggest supporter. At only 16 years old, I fell in love with him the first time we met at a coffee shop, and he has made me who I am today. Every single day of my journey he been right there for the blood, sweat, and tears. You deserve someone who loves you no matter your size and supports your goals. Grow together, never apart. This journey is hard enough without a support system. Surround yourself with those who lift you higher & see the greatness in you even when you dont see it yourself! #obesetobeast #dietbet #fatgirlfedup #fedup #sweat #wedding #goals #weightloss #gym #weightlossjourney #diet #extremeweightloss #swolemate #fitcouple #instafit #weightloss #countingcalories #progress #plussize #weddingdress #effyourbeautystands #weightlosstransformation #fatgirlfedupsdietbet #fattofit

O postare distribuită de Lexiiiiiii. ❤ (@fatgirlfedup) pe

Cele 219 kilograme îi provocau mari probleme în viața de zi cu zi, femeia neputând să mai urce scările, să se mai încalțe ca un om obișnuit sau să se dea normal jos din pat, lucruri care au pus-o pe gânduri. Lexi a decis să își schimbe stilul de viață radical, pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate.

Pentru a slăbi, a început să gătească acasă, a renunțat la băuturi carbogazoase și la alcool, a început să facă sport constant, lucruri care nu făceau parte deloc din cotidianul ei până atunci. Chiar dacă la început a refuzat să creadă că va fi nevoită să facă aceste lucruri pentru tot restul vieții, femeia a început să iubească noul stil de viață adoptat din momentul în care a observat, cu bucurie nemăsurată, că kilogramele în plus se topeau ca prin minune, pe măsură ce zilele treceau.

La început nu i-a fost deloc ușor, deoarece toți prietenii ei mâncau și făceau tot ce își doreau, iar ea era nevoită să-și găsească diferite activități și modalități pentru a nu se mai gândi la interdicțiile pe care le are. De cele mai multe ori, prefera să meargă în drumeții sau la film cu prietenii, decât să iasă în oraș la masă cu ei, pentru a nu pofti la preparatele lor.

Mai mult decât atât, în momentul în care a ajuns în sala de sport, a avut senzația că toată lumea se uita ciudat la ea, fapt pentru care s-a ambiționat să fie cea mai muncitoare de acolo, pentru a le dovedi tuturor că poate și că face sport pentru ea, nu pentru alții.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#throwbackthursday and a visual of how far I've come. Losing 312lbs on my own with diet/exercise literally saved my life. From 485lbs unable to walk down the beach to living half my size. Be fedup with an average life and fight back for your best one! -------------------------------------------------------------------------------- Who's fedup and ready for a fall fightback? Theres less than 3 months left to finish this year fighting for your health! Why not bet on yourself with our tribe? Next dietbet starts 10/15! I joined my first dietbet in January 2016 when I started my journey & it helped me change my life! Time to change yours too & make those resolutions stick! Lose weight, share tips/recipes, giveaways including @fedupfam tees, an airfryer, & MORE! Plus get paid to get lean in 2018! Link in bio or dietbet.com/fatgirlfedup #weightloss #weightlossjourney #fedupfam #fit #fitfam #fitspo #motivation #sweat #fattofit #obesetobeast #zumba #dance #diet #dietbet #fatgirlfedupsdietbet #fitness #losingweight #fitnessmotivation #fedup #fitfam #lanebryant #plussize #looseskin #excessskin #effyourbeautystandards #extremeweightloss

O postare distribuită de Lexiiiiiii. ❤ (@fatgirlfedup) pe

Chiar dacă după o perioadă a scăpat de kilogramele în plus care aproape îi distruseseră viața, femeia nu a renunțat la preparatele sănătoase și a continuat cu noul stil de viață. Mai mult decât atât, a început să transforme mâncărurile nesănătoase pe care le iubea înainte în unele sănătoase și benefice pentru organism. Tânăra a afirmat că în continuare își calculează caloriile consumate, pentru că acest lucru o ajută să își țină viața sub control.

Pentru a se simți sprijinită și apreciată pentru inițiativa ei a creat un cont de Instagram unde a postat constant poze cu schimbările prin care trecea, cu noul stil de viață, preparatele pe care le mânca constant, formându-și o întreagă comunitate de fani. Oamenii au început să învețe de la ea cum să scape de kilogramele în plus, au preluat ambiția și hotărârea ei și au început treptat să-și schimbe și ei modul de viață nesănătos în unul sănătos.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Dieta 30-30-30: ce este si de ce a devenit populară pe Tik Tok
Dieta 30-30-30: ce este si de ce a devenit populară pe Tik Tok
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?
Incepe quiz
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (16)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - diete si slabire

    1. Dieta cu dopamină: ce este și ce beneficii are (398 vizite)