A slăbit 43 de kilograme fără să urmeze nicio dietă!

A slăbit 43 de kilograme fără să urmeze nicio dietă!

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Deși pare mai degrabă o poveste SF, o femeie de 23 de ani a reușit să slăbească 43 de kilogramefără să țină o anumită dietă, și din acest motiv aceasta a ținut să dezvăluie secretul succesului ei. Acum doi ani, Chloe Longstaff trebuia să participe la nunta fratelui ei în calitate de domnișoară de onoare. Deoarece era dependentă de mâncarea nesănătoasă, aceasta avea o greutate corporală destul de mare. Momentul nunții fratelui ei a fost și cel în care a realizat că se află într-un cerc vicios și că trebuie să facă ceva în acest sens.

Chloe avea aproape 100 de kilograme când a luat decizia că trebuie să schimbe acest aspect al vieții sale. Kilogramele au început să se acumuleze din anii adolescenței, iar principalii factori ce au dus la acest lucru au fost biscuiții, ciocolata și pungile de chipsuri pe care le mânca pe toate odată la orice oră din zi și din noapte. Chloe a reușit să slăbescă 43 de kilograme fără a urma o anumită dietă și recunoaște că acest lucru nu a fost tocmai ușor pentru ea.

femeie inainte si dupa dieta

Foto: Instagram @ healthyfit_chloe

Povestea tinerei care a slăbit 43 de kilograme fără să urmeze nicio dietă

De când s-a hotărât să slăbească, Chloe a avut multe episoade în care consuma mâncare nesănătoasă, pizza, cartofi prăjiți, la care adăuga neapărat ceva dulce, așa cum este ciocolata și prăjiturele. Choe a început să fie mai conștientă de consecințele acțiunilor sale și să fie mult mai determinată să renunțe la aceste alimente nesănătoase.

Secretul tinerei este că a slăbit natural, fără să țină o dietă anume, iar arma ei ascunsă a fost voința sa de nezdruncinat și dorința de a slăbi. Pe blogul ei, femeia afirmă că nu a făcut nicio operație de micșorare a stomacului și nu a luat nici pastile pentru slăbit.

„Am slăbit 43 de kilograme urmând un stil de viață sănătos și echilibrat, care constă în multe alimente benefice organismului și mult sport”, ne spune Chloe. „Număr caloriile și îmi contorizez tot ce mănânc într-un jurnal, pentru a ști cât sport trebuie să fac ca să le ard pe toate.” Aceasta și-a setat foarte bine obiectivul în minte, iar acest lucru a ajutat-o extrem de mult. Hotărârea și perseverența sunt extrem de importante într-o dietă, iar mintea este o armă puternică, ce te poate ajuta să ajungi la greutatea ideală.

femeie inainte si dupa dieta

Foto: Instagram @ healthyfit_chloe

„A avea încredere în tine este esențial pentru a putea să mergi mai departe cu dieta și pentru a te ține de planul pe care ți l-ai făcut. De asemenea, puterea de a te motiva singură și de a continua după o zi proastă este foarte important. Dacă ești un gurmand emoțional, așa ca mine, trebuie să înțelegi tentația de a merge acasă după o zi grea și de a te îndopa, pentru a te simți mai bine. Astfel, vei ști că este doar o situație temporară și că pagubele mentale și fizice vor fi pe termen lung”, spune tânăra pe blogul personal.

Totuși această călătorie nu este ușoară. Ai multe obstacole de depășit și la fel de multe momente în care te vei simți pusă la pământ și vei plânge. Trebuie să îți setezi clar obiectivele și să ai o voință de fier. De asemenea, trebuie să devii propriul antrenor și să te ridici de jos ori de câte ori va fi nevoie. Acesta este secretul lui Chloe!

Surse foto: iStock, Instagram

Articolul urmator
Alimentele ce NU trebuie să lipsească din alimentația femeilor aflate la menopauză, conform Mihaelei Bilic
Alimentele ce NU trebuie să lipsească din alimentația femeilor aflate la menopauză, conform Mihaelei Bilic
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?
Incepe quiz
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.