Baton de cereale - Nestle

Alexandra Popa


Avantajele unui baton de cereale

Un baton cu cereale rezolva, in primul rand, problema lipsei de timp. In plus, este foarte hranitor si gustos. A consuma un baton de cereale Nestle Fitness, simplu, cu ciocolata sau cu fructe, inseamna a ne asigura 17% din doza zilnica recomandata (DZR) pentru opt vitamine si fier si 20% din DZR de calciu.

Cu ajutorul unui baton de cereale integrale Nestle, ne putem mentine in forma oricand. Batoanele cuprind elemente nutritive esentiale de care organismul nostru are nevoie zilnic. Acestea se afla in cele trei parti ale bobului de cereale: membrana interioara, membrana exterioara si germenul. Atunci cand se prelucreaza, membrana exterioara si germenul sunt date la o parte la rafinarea sau macinarea boabelo, rpierzandu-se astfel o mare valoare nutritiva a bobului.
baton de cereale


Concluzionand, cerealele integrale sunt mai avantajoase, deoarece nu se pierde nimic prin prelucrarea lor. Membrana exterioara a bobului este bogata in fibre, fitonutrienti, minerale, complexul de vitamine B si proteine. Pe de alta parte, membrana interioara contine proteine si carbohidrati. Germenul contine o multitudine de vitamine nutritive.
Articolul urmator Ce alimente să mănânci și ce să nu mănânci, de fel, pentru binele tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.