Branza Feta - informatii nutritionale

Branza Feta - informatii nutritionale
Alexandra Popa
Marţi, 15.03.2011

Cuprins


Beneficiile branzei feta

Branza feta este un tip de branza picant si sarat. Are un PH ce variaza ntre 4,4 si 4,6, cu o umiditate de 56% si un continut minim de grasime in substanta uscata de 43% (80 de grame contin 352 calorii).

Branza feta contine calciu, fosfor, vitamina B12, riboflavina, proteine si hodrocarbura, fiind un ingredient satios.

Dezavantajele branzei feta

Branza feta are un continut ridicat de grasimi saturate, colesterol si sodiu.

branza feta

 

Vezi si
Articolul urmator »
Dieta cu dopamină: ce este și ce beneficii are
Dieta cu dopamină: ce este și ce beneficii are
Raluca Margean | Miercuri, 29.05.2024
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.2 (16)

Ne găsești pe