Branza Feta - informatii nutritionale

Branza Feta - informatii nutritionale

Alexandra Popa


Beneficiile branzei feta

Branza feta este un tip de branza picant si sarat. Are un PH ce variaza ntre 4,4 si 4,6, cu o umiditate de 56% si un continut minim de grasime in substanta uscata de 43% (80 de grame contin 352 calorii).

Branza feta contine calciu, fosfor, vitamina B12, riboflavina, proteine si hodrocarbura, fiind un ingredient satios.

Dezavantajele branzei feta

Branza feta are un continut ridicat de grasimi saturate, colesterol si sodiu.

branza feta

 

Articolul urmator
Mihaela Bilic ne sfătuiește: Lista de alimente pe care mai bine să le cumpărăm decât le gătim
Mihaela Bilic ne sfătuiește: Lista de alimente pe care mai bine să le cumpărăm decât le gătim
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.2 (16)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.