Branza Roquefort - informatii nutritionale

Branza Roquefort - informatii nutritionale
Alexandra Popa
Marţi, 15.03.2011

Cuprins


Beneficiile branzei Roquefort

Acesta este tipul de branza cu cel mai ridicat nivel de glutamat dintre toate produsele alimentare naturale ( 100 de grame de branza contine 1280 mg de glutamat). Perioada cea mai propice pentru consum este intre aprilie si octombrie, dupa o perioada de 5 luni de maturare. Aroma puternica a branzei Roquefort dar şi aspectul cremos completeaza perfect chiar si o simpla salata.

Este un tip de branza cu un continut ridicat in grasimi (peste 60-70% grasime in produsul finit) si cu o putere calorica crescuta, in functie de perioada anului dar si de locul de provenienta.

branza roquefort

Dezavantajele branzei Roquefort

Branza Roquefort este bogata in sodiu si grasimi saturate.

Articolul urmator »
Dieta OMAD: ce este și cum te poate ajuta să slăbești
Dieta OMAD: ce este și cum te poate ajuta să slăbești
Raluca Margean | Luni, 30.12.2024
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Ne găsești pe