Branza Roquefort - informatii nutritionale

Alexandra Popa


Beneficiile branzei Roquefort

Acesta este tipul de branza cu cel mai ridicat nivel de glutamat dintre toate produsele alimentare naturale ( 100 de grame de branza contine 1280 mg de glutamat). Perioada cea mai propice pentru consum este intre aprilie si octombrie, dupa o perioada de 5 luni de maturare. Aroma puternica a branzei Roquefort dar şi aspectul cremos completeaza perfect chiar si o simpla salata.

Este un tip de branza cu un continut ridicat in grasimi (peste 60-70% grasime in produsul finit) si cu o putere calorica crescuta, in functie de perioada anului dar si de locul de provenienta.

branza roquefort

Dezavantajele branzei Roquefort

Branza Roquefort este bogata in sodiu si grasimi saturate.

Articolul urmator De ce să mănânci același mic dejun în fiecare zi poate fi bine pentru tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.