Nu Skin

Calamarul - informatii nutritionale

Alexandra Popa


Beneficiile calamarului

Calamarul contine fosfor, proteine, vitamina B12 si riboflavina. Calamarii se pescuiesc in marile din sud ale tarilor asiatice: Japonia, Vietnam, China, etc. Cei folositi in alimentatie au dimensiuni mici. Ei se disting de alte fructe de mare, printre altele si prin modul foarte rapid de preparare. In caz contrar, carnea poate deveni foarte moale. In bucataria italiana, calamarii se adauga in salatele de fructe de mare, se prajesc sau se servesc sub forma de rulada.

calamar

 

Dezavantajele calamarului

Continutul calamarului este bogat in colesterol.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.3 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!