Calamarul - informatii nutritionale

Calamarul - informatii nutritionale

Alexandra Popa


Beneficiile calamarului

Calamarul contine fosfor, proteine, vitamina B12 si riboflavina. Calamarii se pescuiesc in marile din sud ale tarilor asiatice: Japonia, Vietnam, China, etc. Cei folositi in alimentatie au dimensiuni mici. Ei se disting de alte fructe de mare, printre altele si prin modul foarte rapid de preparare. In caz contrar, carnea poate deveni foarte moale. In bucataria italiana, calamarii se adauga in salatele de fructe de mare, se prajesc sau se servesc sub forma de rulada.

calamar

 

Dezavantajele calamarului

Continutul calamarului este bogat in colesterol.

Articolul urmator
Legume care îngrașă: ce să eviți, dacă vrei să slăbești
Legume care îngrașă: ce să eviți, dacă vrei să slăbești
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.3 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - diete si slabire

    1. Ce este cetoza și de ce este benefică? (346 vizite)