Calamarul - informatii nutritionale

Calamarul - informatii nutritionale
Alexandra Popa
Miercuri, 16.03.2011

Cuprins


Beneficiile calamarului

Calamarul contine fosfor, proteine, vitamina B12 si riboflavina. Calamarii se pescuiesc in marile din sud ale tarilor asiatice: Japonia, Vietnam, China, etc. Cei folositi in alimentatie au dimensiuni mici. Ei se disting de alte fructe de mare, printre altele si prin modul foarte rapid de preparare. In caz contrar, carnea poate deveni foarte moale. In bucataria italiana, calamarii se adauga in salatele de fructe de mare, se prajesc sau se servesc sub forma de rulada.

calamar

 

Dezavantajele calamarului

Continutul calamarului este bogat in colesterol.

Vezi si
Articolul urmator »
Dieta cu dopamină: ce este și ce beneficii are
Dieta cu dopamină: ce este și ce beneficii are
Raluca Margean | Miercuri, 29.05.2024
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.3 (5)

Ne găsești pe

top 5 divahair.ro - diete si slabire

  1. Dieta OMAD: ce este și cum te poate ajuta să slăbești (329 vizite)