Carnatul - informatii nutritionale

Carnatul - informatii nutritionale

Alexandra Popa


Carnatul este un aliment preparat din carne tocata, slanina, condimente si sare care sunt acoperite de un invelis. Initial, acesta era realizat din intestinul unor animale, dar, astazi, este, de cele mai multe ori, sintetic.

Sunt recomandati carnatii facuti in casa, pentru a avea controlul asupra ingredientelor.

Dezavantajele consumului de carnati

Carnatii ingrasa si cresc nivelul colesterolului. Totodata, afumarea acestora afecteaza ficatul, inima si rinichii.

carnat

 

Articolul urmator
Legume care îngrașă: ce să eviți, dacă vrei să slăbești
Legume care îngrașă: ce să eviți, dacă vrei să slăbești
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.2 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - diete si slabire

    1. Ce este cetoza și de ce este benefică? (353 vizite)