Nu Skin

Carnea de miel - informatii nutritionale

Alexandra Popa


Beneficiile carnii de miel

Carnea de miel este bogata in vitamina E, potasiu, calciu si fier. Contine o cantitate mica de sodiu. Este o alegere sanatoasa pentru persoanele care o consuma in cantitati moderate. 

Carnea de miel face parte din categoria carnii rosii si este o sursa foarte buna de proteine de calitate. Pentru persoanele active fizic este o optiune sanatoasa, nu insa si pentru cele cu anumite probleme cum ar fi obezitatea, dislipidemia, hepato-renalismul, trigliceridemia sau hipertensiunea arteriala.

Proprietati terapeutice ale carnii de miel

Imbunatateste performantele sexuale, avand efecte benefice asupra potentei si a fertilitatii. Imbunatateste activitatea splinei, inlatura durerile abdominale, imbunatateste activitatea rinichilor si inlatura starea de slabiciune.

carne de miel

Dezavantajele consumului de carne de miel

Carnea de miel nu se recomanda celor care au un nivel ridicat al colesterolului in sange, din cauza grasimii continute.

In cazul persoanelor varstnice, cantitatea de carne consumata trebuie redusa sau inlocuita cu alimente de origine vegetala.

Consumul excesiv de carne de miel si de carne rosie, in general, elibereaza toxine in organism, ce pot fi cauze ale unor boli severe precum cancerul de colon sau guta.

Aceasta carne poate fi periculoasa pentru persoanele care au acidul uric crescut in sange.

Chiar daca sunt benefice, proteinele proaspete din carnea de miel pot provoca si alergii, care se manifesta la 6-12 ore dupa consum.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!