Carnea de vita - informatii nutritionale

Alexandra Popa


Beneficiile consumului de carne de vita

Carnea de vita este clasata pe locul 3 alaturi de cereale si seminte, ca fiind un produs bogat in fier. Este considerata alimentul cu cea mai mare cantitate de substante nutritive. Ajuta sistemul muscular sa devina mai puternic si mai sanatos.


Carnea de vita
este bogata in zinc si in acid linoleic conjugat, care are rolul de a inhiba dezvoltarea tumorilor si de a preveni aparitia cancerului. Totodata, cancerul de colon poate fi prevenit de vitamina B12 pe care carnea de vita o contine. 
carne de vita

Dezavantajele consumului de carne

Carnea de vita este mai greu de gatit.

Cotletul de vita nu este recomandat spre consum datorita continutului mare de grasimi.
Articolul urmator Ce alimente să mănânci și ce să nu mănânci, de fel, pentru binele tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.0 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.