Carnea de vita - informatii nutritionale

Carnea de vita - informatii nutritionale
Alexandra Popa
Miercuri, 16.03.2011

Cuprins


Beneficiile consumului de carne de vita

Carnea de vita este clasata pe locul 3 alaturi de cereale si seminte, ca fiind un produs bogat in fier. Este considerata alimentul cu cea mai mare cantitate de substante nutritive. Ajuta sistemul muscular sa devina mai puternic si mai sanatos.


Carnea de vita
este bogata in zinc si in acid linoleic conjugat, care are rolul de a inhiba dezvoltarea tumorilor si de a preveni aparitia cancerului. Totodata, cancerul de colon poate fi prevenit de vitamina B12 pe care carnea de vita o contine. 
carne de vita

Dezavantajele consumului de carne

Carnea de vita este mai greu de gatit.

Cotletul de vita nu este recomandat spre consum datorita continutului mare de grasimi.
Articolul urmator »
Dieta OMAD: ce este și cum te poate ajuta să slăbești
Dieta OMAD: ce este și cum te poate ajuta să slăbești
Raluca Margean | Luni, 30.12.2024
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.0 (7)

Ne găsești pe