Carnea de vitel - Informatii nutritionale

Carnea de vitel - Informatii nutritionale
Alexandra Popa
Joi, 07.04.2011

Cuprins

Vezi care sunt avantajele si dezavantajele consumului de carne de vitel. Afla informatii nutritionale ale carnii de vitel.

Ce beneficii aduce carnea de vitel?

- Ajuta organismul sa aiba un sistem muscular puternic si sanatos.

- Bogata in acid linoleic conjugat.

- Este mult mai sanatoasa decat cea de porc.

Informatii nutritionale pentru 100 de grame de carne de vitel

- 172 kcal.
- Grasimi: 7.6 grame.
- Proteine: 24.4 grame.

carne de vitel

Ce vitamine si minerale contine carnea de vitel?

- Piridoxina, riboflavina si tocoferol.
- Minerale: zinc, potasiu si fosfor. 

Ce dezavantaje aduce carnea de vitel?

- Reprezinta una din cauzele majore ale aparitiei bolilor cardiovasculare.

- Reprezinta un motiv al aparitiei anumitor tipuri de cancer.

Vezi si
Articolul urmator »
Dieta cu dopamină: ce este și ce beneficii are
Dieta cu dopamină: ce este și ce beneficii are
Raluca Margean | Miercuri, 29.05.2024
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.4 (7)

Ne găsești pe

top 5 divahair.ro - diete si slabire

  1. Dieta OMAD: ce este și cum te poate ajuta să slăbești (372 vizite)