Carnea de vitel - Informatii nutritionale

Alexandra Popa

Vezi care sunt avantajele si dezavantajele consumului de carne de vitel. Afla informatii nutritionale ale carnii de vitel.

Ce beneficii aduce carnea de vitel?

- Ajuta organismul sa aiba un sistem muscular puternic si sanatos.

- Bogata in acid linoleic conjugat.

- Este mult mai sanatoasa decat cea de porc.

Informatii nutritionale pentru 100 de grame de carne de vitel

- 172 kcal.
- Grasimi: 7.6 grame.
- Proteine: 24.4 grame.

carne de vitel

Ce vitamine si minerale contine carnea de vitel?

- Piridoxina, riboflavina si tocoferol.
- Minerale: zinc, potasiu si fosfor. 

Ce dezavantaje aduce carnea de vitel?

- Reprezinta una din cauzele majore ale aparitiei bolilor cardiovasculare.

- Reprezinta un motiv al aparitiei anumitor tipuri de cancer.

Articolul urmator Ce alimente să mănânci și ce să nu mănânci, de fel, pentru binele tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.