Carnea de vitel - Informatii nutritionale

Carnea de vitel - Informatii nutritionale

Alexandra Popa

Vezi care sunt avantajele si dezavantajele consumului de carne de vitel. Afla informatii nutritionale ale carnii de vitel.

Ce beneficii aduce carnea de vitel?

- Ajuta organismul sa aiba un sistem muscular puternic si sanatos.

- Bogata in acid linoleic conjugat.

- Este mult mai sanatoasa decat cea de porc.

Informatii nutritionale pentru 100 de grame de carne de vitel

- 172 kcal.
- Grasimi: 7.6 grame.
- Proteine: 24.4 grame.

carne de vitel

Ce vitamine si minerale contine carnea de vitel?

- Piridoxina, riboflavina si tocoferol.
- Minerale: zinc, potasiu si fosfor. 

Ce dezavantaje aduce carnea de vitel?

- Reprezinta una din cauzele majore ale aparitiei bolilor cardiovasculare.

- Reprezinta un motiv al aparitiei anumitor tipuri de cancer.

Articolul urmator
Alimentele ce NU trebuie să lipsească din alimentația femeilor aflate la menopauză, conform Mihaelei Bilic
Alimentele ce NU trebuie să lipsească din alimentația femeilor aflate la menopauză, conform Mihaelei Bilic
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - diete si slabire

    1. Ce este cetoza și de ce este benefică? (379 vizite)