Aripioarele de pui - avantajele si dezavantajele consumului

Alexandra Popa

Beneficiile aripioarelor de pui

Cu un continut de sodiu scazut, aripioarele de pui reprezinta o sursa buna de niacina si proteine. Un avantaj al aripioarelor de pui este acela ca ciorba care le contine se realizeaza intr-un timp mult mai scurt decat celelalte tipuri de ciorba.

Dezavantajele aripioarelor de pui


Astazi, puii sunt injectati cu hormoni steroizi care au rolul de a le accelera cresterea, in regiunea gatului sau a aripilor. Avand in vedere ca in aceste locuri se afla cea mai mare concentratie de steroizi care se absoarbe si in restul organismului, acesti steroizi au efecte ingrozitoare asupra organismului uman intrucat accelereaza cresterea tumorilor.

Sunt, cu precadere, mai periculosi in prezenta hormonilor feminini deoarece conduc la formarea chisturilor ovariene sau fibroamelor uterine. Un dezavantaj considerabil il reprezinta acela ca aripioarele de pui au mai multa grasime decat carne, gasita in cantitatea de piele, cea ce inseamna mult colesterol si multe calorii: este cu atat mai rau cu cat acestea sunt si prajite dupa ce sunt bine condimentate cu un amestec care atrage, de asemenea, grasimea. 
aripioare de pui
Articolul urmator Ce se va întâmpla cu corpul tău dacă începi să bei cafea decofeinizată

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.