Faina de secara - informatii nutritionale

Faina de secara - informatii nutritionale
Alexandra Popa
Joi, 24.03.2011

Cuprins

Vezi care sunt avantajele si dezavantajele consumului de faina de secara. Afla informatii nutritionale si proprietatile terapeutice ale fainei de secara.

Ce beneficii are faina de secara?

- Stimuleaza secretia de insulina
- Reduce nivelul colesterolului.
- Ajuta in dietele de slabire.
- Scade sansele femeilor de a face pietre la fiere.
- Fibrele din secara imping mai rapid toxinele spre colon, favorizand eliminarea mai usoara a acestora.

Informatii nutritionale pentru 100 g de faina de secara

- 354 kcal.
- Grasimi: 1.8 grame.
- Carbohidrati: 77.5 grame.
- Proteine:9.4 grame.

Ce vitamine si minerale contine faina de secara?

- Vitamine: niacina, vitamina E, tiamina si piridoxina.
- Minerale: fier, potasiu, fosfor
faina de secara

Ce proprietati terapeutice are faina de secara?

- Trateaza radiculita.
- Micsoreaza rata de dobandire a diabetului.
- Fitonutrientii din secara actioneaza impotriva celulelor canceroase.

Dezavantaje

- Secara este un aliment hipercaloric.

Vezi si
Articolul urmator »
Dieta cu dopamină: ce este și ce beneficii are
Dieta cu dopamină: ce este și ce beneficii are
Raluca Margean | Miercuri, 29.05.2024
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (6)

Ne găsești pe