Faina de secara - informatii nutritionale

Cuprins
- Ce beneficii are faina de secara?
- Informatii nutritionale pentru 100 g de faina de secara
- Ce vitamine si minerale contine faina de secara?
- Ce proprietati terapeutice are faina de secara?
- Dezavantaje
Vezi care sunt avantajele si dezavantajele consumului de faina de secara. Afla informatii nutritionale si proprietatile terapeutice ale fainei de secara.
Ce beneficii are faina de secara?
- Stimuleaza secretia de insulina
- Reduce nivelul colesterolului.
- Ajuta in dietele de slabire.
- Scade sansele femeilor de a face pietre la fiere.
- Fibrele din secara imping mai rapid toxinele spre colon, favorizand eliminarea mai usoara a acestora.
Informatii nutritionale pentru 100 g de faina de secara- 354 kcal. Ce vitamine si minerale contine faina de secara?- Vitamine: niacina, vitamina E, tiamina si piridoxina.- Minerale: fier, potasiu, fosfor |
![]() |
Ce proprietati terapeutice are faina de secara?
- Trateaza radiculita.
- Micsoreaza rata de dobandire a diabetului.
- Fitonutrientii din secara actioneaza impotriva celulelor canceroase.
Dezavantaje
- Secara este un aliment hipercaloric.
