Fasolea - informatii nutritionale

Fasolea - informatii nutritionale

Alexandra Popa

Vezi care sunt avantajele si dezavantajele consumului de fasole. Afla informatiile nutritionale si proprietatile terapeutice ale fasolei.

Ce beneficii aduce fasolea?

- Fibrele continute de fasole sunt extrem de importante pentru sanatatea tubului digestiv.
- Reduce nivelul colesterolului.
- Poate fi pastrata o perioada relativ mare de timp.
- Diminueaza apetitul pentru mancaruri grase.
- Este importanta pentru rezistenta oaselor.
- Ajuta in procesele de coagulare si de refacere a tesuturilor distruse.
- Ajuta in mentinerea unui tranzit intestinal normal.

Informatii nutritionale pentru 100 g de fasole

- 62 kcal.
- Grasimi: 0.9 grame.
- Carbohidrati: 11.6 grame.
- Proteine: 5.2 grame.
fasole

Ce vitamine si minerale contine?

- Vitamine: retinol, acid ascorbic, niacina, tiamina, riboflavina sipiridoxina.
- Minerale: potasiu, sodiu, fosfor.

Ce proprietati terapeutice are?

- Scade riscul de cancer de colon si cancer de san.
- Contribuie la reducerea riscului de boala cardiaca.
- Scade riscul de diabet de tip II.
- Imbunatateste controlul diabetului de tip I si II.

Articolul urmator
Alimentele ce NU trebuie să lipsească din alimentația femeilor aflate la menopauză, conform Mihaelei Bilic
Alimentele ce NU trebuie să lipsească din alimentația femeilor aflate la menopauză, conform Mihaelei Bilic
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - diete si slabire

    1. Ce este cetoza și de ce este benefică? (387 vizite)