Biscuitii - informatii nutritionale

Biscuitii - informatii nutritionale
Alexandra Popa
Marţi, 15.03.2011

Cuprins


Biscuitii
reprezinta produse fainoase dulci, cu o durata indelungata de conservare. Obtinerea lor se realizeaza prin coacerea aluatului preparat din arome, faina, zahar, apa si alte adaosuri cu rol in imbogatirea valorii alimentare.  
Biscuitii sunt, totodata, produse dulci, coapte din aluat modelat in forma unor placi mici.

Spre exemplu, biscuitii bio cu ciocolata si cacao au ca avantaj faptul ca sunt deliciosi, reprezentand o sursa importanta de fibre, datorita prezentei taratelor de grau.
biscuitii

Proprietati terapeutice ale biscuitilor

Potrivit jurnalistilor de la The Telegraph, biscuitii alaturi de prajituri si placinte reprezinta alimente care pot ajuta la depasirea evenimentelor traumatizante din copilarie.

Dezavantajele consumului de biscuiti

Principalul dezavantaj al oricaror tipuri de biscuiti il reprezinta continutul ridicat de sodiu si uneori, de zahar.
Vezi si
Articolul urmator »
Dieta cu dopamină: ce este și ce beneficii are
Dieta cu dopamină: ce este și ce beneficii are
Raluca Margean | Miercuri, 29.05.2024
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.8 (5)

Ne găsești pe