Biscuitii - informatii nutritionale

Marţi, 15.03.2011
Cuprins
Biscuitii reprezinta produse fainoase dulci, cu o durata indelungata de conservare. Obtinerea lor se realizeaza prin coacerea aluatului preparat din arome, faina, zahar, apa si alte adaosuri cu rol in imbogatirea valorii alimentare.
Biscuitii sunt, totodata, produse dulci, coapte din aluat modelat in forma unor placi mici.
Spre exemplu, biscuitii bio cu ciocolata si cacao au ca avantaj faptul ca sunt deliciosi, reprezentand o sursa importanta de fibre, datorita prezentei taratelor de grau.
![]() |
Proprietati terapeutice ale biscuitilor
Potrivit jurnalistilor de la The Telegraph, biscuitii alaturi de prajituri si placinte reprezinta alimente care pot ajuta la depasirea evenimentelor traumatizante din copilarie.Dezavantajele consumului de biscuiti
Principalul dezavantaj al oricaror tipuri de biscuiti il reprezinta continutul ridicat de sodiu si uneori, de zahar.
Vezi si

Dieta OMAD: ce este și cum te poate ajuta să slăbești
Raluca Margean |
Marţi, 15.03.2011