Biscuitii - informatii nutritionale

Biscuitii - informatii nutritionale

Alexandra Popa


Biscuitii
reprezinta produse fainoase dulci, cu o durata indelungata de conservare. Obtinerea lor se realizeaza prin coacerea aluatului preparat din arome, faina, zahar, apa si alte adaosuri cu rol in imbogatirea valorii alimentare.  
Biscuitii sunt, totodata, produse dulci, coapte din aluat modelat in forma unor placi mici.

Spre exemplu, biscuitii bio cu ciocolata si cacao au ca avantaj faptul ca sunt deliciosi, reprezentand o sursa importanta de fibre, datorita prezentei taratelor de grau.
biscuitii

Proprietati terapeutice ale biscuitilor

Potrivit jurnalistilor de la The Telegraph, biscuitii alaturi de prajituri si placinte reprezinta alimente care pot ajuta la depasirea evenimentelor traumatizante din copilarie.

Dezavantajele consumului de biscuiti

Principalul dezavantaj al oricaror tipuri de biscuiti il reprezinta continutul ridicat de sodiu si uneori, de zahar.
Articolul urmator
Legume care îngrașă: ce să eviți, dacă vrei să slăbești
Legume care îngrașă: ce să eviți, dacă vrei să slăbești
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - diete si slabire

    1. Ce este cetoza și de ce este benefică? (399 vizite)