Nu Skin

Branza de burduf - informatii nutritionale

Alexandra Popa

Beneficiile branzei de burduf

Una dintre specialitatile gastronomiei romanesti, branza de burduf conservata in coaja de brad, este o delicatesa specifica zonei de sud-est a Transilvaniei.

Branza de burduf reprezinta o sursa de grasimi si proteine. Branza de burduf, la fel ca si celelalte tipuri de branzeturi, este foarte bogata in calciu. Spre exemplu, 100 g de branza contin 720 mg de calciu. Din acest motiv, branza de burduf este recomandata femeilor aflate la menopauza, celor insarcinate si chiar si adolescentilor. Nici vitaminele nu lipsesc din componenta acestora.

Imunitatea este intarita pe timp de iarna de vitaminele A, D, E, B2 si B12 care protejeaza, totodata si sistemul osos impreuna cu calciul. In branza de burduf se gasesc si proteine pe care si pestele si carnea le contin.

 branza de burduf

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.8 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!