Rata - Informatii nutritionale si proprietati terapeutice

Rata - Informatii nutritionale si proprietati terapeutice

Alexandra Popa

Vezi avantajele consumului de rata. Afla informatii nutritionale si proprietati terapeutice ale ratei.

Ce beneficii aduce carnea de rata?

- Asigura un sistem digestiv si nervos sanatos.
- Intareste sistemul imunitar.
- Asigura dezvoltarea organismului.
- Este importanta in perioada de crestere a celor mici.
- Grasimea de rata este folosita in prajirea bucatelor de sute de ani, adaugand o aroma delicioasa oricarui fel de mancare.

Informatii nutritionale pentru 100 de grame de rata

- 404 kcal.
- Grasimi: 39.3 grame.
- Proteine: 11.5 grame.

carne de rata

Ce vitamine si minerale contine carnea de rata?

- Vitamine: retinol, niacina, acid ascorbic, tocoferol, tiamina, riboflavina si piridoxina.
- Minerale: fier, zinc si potasiu.

Ce proprietati terapeutice are carnea de rata?

- In ceea ce priveste proprietatile nutritive, este similara uleiului de masline. 
 

Articolul urmator
Mihaela Bilic ne sfătuiește: Lista de alimente pe care mai bine să le cumpărăm decât le gătim
Mihaela Bilic ne sfătuiește: Lista de alimente pe care mai bine să le cumpărăm decât le gătim
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?
Incepe quiz
Test de psihologie: ce trebuie să știi despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (21)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - diete si slabire

    1. Ce este cetoza și de ce este benefică? (399 vizite)