Vinul rosu - Informatii nutritionale si proprietati terapeutice

Alexandra Popa

Vezi care sunt avantajele si dezavantajele consumului de vin rosu. Afla informatii nutritionale si proprietati terapeutice ale vinului rosu.

Ce beneficii aduce vinul rosu?

- Protejeaza inima.
- Lupta cu radicalii liberi si protejeaza astfel celulele sanatoase impotriva atacului acestora.
- Are proprietati anti-imbatranire.
- Ajuta la gestionarea stresului.
- Are efect asupra sanatatii dentare.

Informatii nutritionale pentru 100 de mililitri de vin rosu

- 85 kcal.
- Carbohidrati: 2.6 grame.
- Proteine: 0.1 grame.

Ce vitamine si minerale contine vinul rosu?

- Vitamine: piridoxina si acid folic.
- Minerale: potasiu, fosfor si magneziu.

Ce proprietati terapeutice are vinul rosu?

- Previne cancerul.
- Previne infarctul miocardic.
- Combate afectiunile pulmonare.
- Poate trata parodontoza.
- Poate trata maladia Alzheimer.

vin rosu

Care sunt dezavantajele consumului de vin rosu?

- Una dintre problemele ce pot aparea in urma consumului de vin rosu este durerea de cap.
- Contine multe calorii.
- Consumul exagerat de vin rosu poate produce o serie de probleme serioase de sanatate, inclusiv unele boli care printr-un consum moderat ar fi fost tratate sau prevenite de vinul rosu.

Articolul urmator Cum sa slabesti rapid si sanatos cu verdeturi de primavara. Meniu pentru intreaga saptamana

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.