Cum a reușit o femeie să slăbească 108 kilograme: acum arată incredibil

Ionelia Olteanu

Este bine știut faptul că noțiunea de ,,corp perfect” nu există, însă alimentația nesănătoasă și lipsa exercițiilor fizice pot crea grave probleme de sănătate. O tânără pe nume Lexi Reed a hotărât să își schimbe viața și să împărtășească pe Instagram câteva fotografii motivaționale, prin care să demonstreze progresul pe care l-a făcut și cum a reușit să lupte cu greutatea.

Nu a dus această luptă de una singură deoarece soțul ei, Danny Reed, a fost alături de ea pe tot parcursul acestui drum. Pe lângă sprijinul moral, acesta și-a schimbat chiar și dieta și a început să facă sport pentru a o încuraja. Descoperă mai jos cum a reușit să slăbească în mod incredibil!

tanara care a slabit

Foto: Instagram @fatgirlfedup

Află care este povestea femeii care a slăbit 108 kilograme!

La doar 25 de ani, Lexi Reed, din Indiana, cântărea aproape 226 de kilograme. Tânăra știa că își pune sănătatea și chiar viața în pericol, motiv pentru care, la 1 ianuarie 2016, a decis că a venit vremea să facă o schimbare. Rezoluția pentru noul an era una clară pentru ea: pierderea în greutate. A decis împreună cu soțul ei că este momentul să își croiască un drum spre un stil de viață mai sănătos. Acum, la mai puțin de un an, cuplul continuă să lupte, astfel că împreună au slăbit aproape 136 de kilograme.

,,Ne-am propus ca în primele 30 de zile să nu mai mâncăm în oraș,” spune Lexi. ,,Nu am mai mers la petreceri cu prietenii noștri, nu am mai mâncat fast food, ci am încercat să adoptăm o alimentație sănătoasă. Cred că după aceste 30 de zile totul a devenit mult mai ușor pentru că am învățat ce nu trebuia să mâncăm. Începând cu acel moment, rezoluția s-a transformat în noul nostru stil de viață,” mărturisește ea.

femeia care a slabit cu sotul

Foto: Instagram @fatgirlfedup

După prima lună au introdus în dieta lor alimente mai sănătoase, cum ar fi legume, pește, pui și proteine slabe. Aceste alegeri au înlocuit hrana de tip fast food pe care o preferau înainte.

Odată ce Lexi a pierdut primele 45 de kilograme, a decis să își publice parcursul în social media, astfel că și-a făcut un cont de Instagram unde publica fotografii de la sală sau cu ceea ce mânca și citate motivaționale. A reușit să strângă peste 56 de mii de abonați!

alimente sanatoase

Foto: Instagram @fatgirlfedup

Lexi nu se aștepta însă ca această luptă a ei cu greutatea să devină importantă pentru atât de mulți oameni, cu atât mai puțin virală. Acum, că are o audiență atât de mare pe Instagram, speră ca povestea ei să îi inspire și să îi motiveze pe cei care au pornit pe același drum.  

,,Nu este nevoie să faci vreo intervenție chirurgicală sau să plătești sume enorme doar pentru a manca sănătos sau pentru a merge la sală. Doar mișcă-te, începe să mergi mai mult pe jos, toate aceste lucruri vor face cu siguranță diferența,” scria Lexi pe contul său de Instagram. Nu este vorba de niciun secret care să stea în spatele pierderii celor 108 kilograme. Doar a avut încredere în schimbările pe care le-a făcut, respectiv dieta și exercițiile.

Au existat și alte beneficii ale acestei transformări majore din viața ei: stabilirea și atingerea obiectivelor pe care și le-a propus împreună cu soțul ei au făcut ca relația lor să fie și mai puternică, iar această experiență a inspirat-o să se întoarcă la școală și să studieze nutriția.

diferente de greutate

Foto: Instagram @fatgirlfedup

La sfârșitul anului, Danny a pierdut 28 de kilograme, iar Lexi 108. Un alt lucru care o ajută să își păstreze motivația sunt fotografiile de pe Instagram, pe care le privește de fiecare dată, mulțumită de parcursul ei și de cât de departe a reușit să ajungă.

,,2016 a fost unul dintre cei mai buni ani din viața mea și pot să afirm faptul că nu mai sunt aceeași persoană care eram la începutul anului. Scopul pe care mi l-am propus de Anul Nou a devenit de fapt stilul meu de viață. Am slăbit 108 kilograme prin ambiție, dietă și exerciții fizice. Fără pastile minune, doar am lucrat constant pentru acest obiectiv. Am renunțat la jobul pe care îl aveam după 4 ani, iar în prezent lucrez în domeniul medical,” scria Lexi într-o postare recentă de pe Instagram.

Tânăra de 25 de ani este doar unul dintre multele exemple care demonstrează cât sunt de importante ambiția și curajul de a lupta cu greutatea!

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Cum te pregăteşti ca să arăţi senzaţional în sezonul cald

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.