Cum a slăbit o femeie 32 de kilograme într-un an

Redactor Divahair.ro

Vedem și auzim povești inspiraționale în fiecare zi despre persoane care au reușit să slăbească multe kilograme, în pofida părerilor negative ale celor din jur și a descurajărilor. Aceste persoane ne demonstrează că nimic nu poate să ne stea în cale atunci când ne dorim un lucru cu adevărat și că putem să ne îndeplinim visul oricând, cu multă voință și muncă.

Acesta este și cazul unei femei care a reușit să piardă kilograme semnificative în doar un an și să se apropie astfel de silueta la care visa dintotdeauna. Aceasta a postat pe Reddit poze incredibile înainte și după transformare, reușind să obțină mii de like-uri, dar și sute de încurajări de la susținători.

Iată cum a slăbit o femeie 32 de kilograme într-un an!

Femeia, cu numele de utilizator EdmontonAB83, spune că înainte avea puțin peste 95 de kilograme, iar acest lucru o făcea să se simtă jenată de corpul ei și să evite să se mai privească în oglindă. Acum, aceasta are 63 de kilograme, o greutate la care a ajuns în doar 12 luni!

Dorința femeii este să ajungă la 56 de kilograme, iar pentru acest lucru va munci din greu în următoarele luni. Pozele postate pe Reddit nu au atras doar mii de like-uri și încurajări, ci și persoane curioase, care au vrut să afle care este secretul femeii și cum a reușit să slăbească atât de repede.

Femeia a afirmat că rutina sa a fost extrem de simplă pe perioada dietei. Și-a cumpărat un ceas inteligent, care să îi măsoare pașii, și a început să meargă între 10.000 și 16.000 de pași în fiecare zi.

În ceea ce privește dieta, femeia a fost ajutată inițial de o aplicație specială instalată pe telefon, la care a renunțat ulterior, apoi a cerut ajutorul unui medic dietician, la care se ducea în fiecare săptămână și căruia putea să îi pună întrebări fără să fie taxată. Majoritatea rețetelor pe care le-a făcut în perioada dietei erau de pe skinnytaste.com, recunoaște tânăra.

În ceea ce privește numărul de calorii, aceasta spune că acum urmează o dietă de 1.200 de calorii pe zi și mai are și perioade în care nu mănâncă deloc, astfel încât prânzul și cina să fie mult mai sățioase. „Îmi place să gătesc și am descoperit că această metodă funcționează cel mai bine pentru mine. Nu am avut nicio problemă în timpul acestei diete.”

„Îmi cântăresc toată mâncarea, deoarece doar așa pot fi sigură că mănânc cantitățile corecte. Acum nu mai cumpăr mâncare sau gustărele. Îmi fac mâncare acasă, o împachetez și o iau peste tot cu mine, chiar și la meciurile de fotbal.”

De asemenea, și exercițiile ușoare fac parte din rutina zilnică a femeii. „Acum fac yoga. M-a ajutat de minune cu durerile de spate pe care le aveam înainte.” Pe lângă yoga, femeia merge foarte mult pe jos în fiecare zi.

Tânăra îi sfătuiește pe cei care vor să încerce o dietă să evite persoanele negative și să nu le asculte, deoarece acestea le vor trage în jos și le vor descuraja. De asemenea, trebuie să rămână motivate și să se concentreze asupra scopurilor lor, deoarece sănătatea este cel mai important lucru pe care îl au.

Surse foto: Imgur

Articolul urmator Cum te pregăteşti ca să arăţi senzaţional în sezonul cald

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.