O să adori trucul de slăbit al actriţei Melissa McCarthy

O să adori trucul de slăbit al actriţei Melissa McCarthy

Redactor Andreea Baluteanu

Melissa McCarthy se numără printre celebrităţile noastre favorite! Nu numai faptul că ne-a binedispus cu rolurile ei spumoase în cele mai de succes comedii ale ultimilor ani ne face să o iubim, ci şi personalitatea sa „dintr-o bucată”, deschisă şi sinceră.

Trucul cu care actriţa a reuşit să slăbească peste 20 de kilograme este tot ceea ce aveam nevoie să auzim acum! Vei primi cu un zâmbet larg pe buze secretul noii sale siluete!

Melissa McCarthy îţi dezvăluie cel mai onest truc de pierdere în greutate

Dacă te-ai numărat şi tu printre adeptele care au crezut în magia dietei alcaline sau ai încercat să mănânci ca o braziliancă, sperând că vei ajunge să arăţi şi tu ca frumuseţile Americii Latine, dar ai fost de fiecare dată dezamăgită, sfatul oferit de actriţa de comedie te va face să răsufli uşurată!

Faimoasă pentru replicile ei spumoase în roluri controversate de comedie, actriţa a fost protagonista unora dintre cele mai de succes filme ale anilor trecuţi: Bridesmaids, The Heat, The Boss, Ghostbusters, Spy. Celebră pentru formele ei, Melissa McCarthy a afişat în 2016 o siluetă nouă, mai suplă, zvonindu-se că a slăbit peste 20 de kilograme!

Dacă te aşteptai ca talentata actriţă să enumere băuturi miraculoase sau mişcări de fitness înnebunitoare, te vom dezamăgi; trucul ei este unul deconcertant de simplu şi onest, ceea ce îl face cu atât mai autentic. Actriţa nu a făcut nimic! Într-un interviu acordat revistei Extra, Melissa povestea senină că viaţa ei plictisitoare şi rutina de care s-a îndrăgostit sunt cele care i-au „plăsmuit” ca prin magie noua siluetă. Insistând că merge la culcare la ora 7:30 seara şi că se schimbă în pijamale cum ajunge acasă, spre amuzamentul soţului ei Ben Falcone, actor la rândul său, protagonista din versiunea feminină a celebrului Ghostbusters ne oferă o imagine aproape palpabilă asupra Hollywoodului, lipsită de patina de artificial pe care i-o imprimă celelalte vedete preţioase.

Deşi pare incredibil, trucul actriţei are un fundament cât se poate de solid: renunţând la stres şi la presiunea pusă asupra sa, Melissa McCarthy i-a dat corpului său răgazul de a-şi reveni şi de a-şi recăpăta echilibrul. „Am încetat să analizez, să gândesc sau să fac prea mult. M-am întors la perioada când eram însărcinată şi am încetat să îmi mai fac griji şi cred că ceva din faptul că viaţa mea a devenit mai lejeră, nu am mai fost atât de nervoasă şi rigidă, a funcţionat, în mod bizar”, au fost cuvintele actriţei.

McCarthy pune accent şi pe bucura de a trăi. Pe lângă faptul că este una dintre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood şi că şi-a lansat şi o colecţie dedicată femeilor plus size, Melissa are o viaţă de familie împlinită alături de soţul ei şi de cele două fetiţe, Georgette și Vivian. Zgomotoasă şi haotică, aşa cum îi place ei, dar plină de armonie şi de bucurii simple, existenţa în compania celor dragi a ajutat-o cel mai mult să piardă în mod natural kilogramele, fără a se transforma într-una dintre siluetele silfide și artificiale ale Hollywoodului!

Trucul de slăbit al actriţei Melissa McCarthy îţi este accesibil şi ţie. Trebuie să încetezi să mai pui presiune pe tine şi să înţelegi că cel mai important este să fii sănătoasă şi fericită, nu slabă, iar lucrurile vor veni de la sine!

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator
"Dieta săracului", o cură de slăbire la îndemâna tuturor! Află ce trebuie să faci de la specialista Mihaela Bilic
"Dieta săracului", o cură de slăbire la îndemâna tuturor! Află ce trebuie să faci de la specialista Mihaela Bilic

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.