Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

10 resturi alimentare pe care le poți consuma fără probleme

Miercuri, 12.08.2020
Cojile de ouă

Cojile de ouă

Persoanele cu deficiență de calciu pot obține ceea ce le trebuie de la cojile de ouă, deoarece sunt bogate în acest mineral vital. Și nu, nu trebuie să le consumi ca atare, ci să le tranformi într-o pudră, după ce le pasezi, pe care o poți pune în smoothie-uri sau chiar în anumite preparate culinare.

Risipa alimentară reprezintă o problemă la nivel mondial și mai mult de o treime din mâncarea prezentă pe rafturile supermaketurilor nu este cumpărată și, deci, aruncată. Vestea bună este că există anumite resturi care pot fi consumate fără probleme și transformate în preparate delicioase și foarte nutritive. Majoritatea oamenilor nu știu, dar cojile de ouă pot fi transformate în pulbere de calciu, cele de pepene verde pot fi murate, iar frunzele de conopidă pot deveni o supă delicioasă.

Descoperă cum poți să folosești resturile alimentare și să faci primii pași către prevenirea acestei probleme economice reale care se petrece în lume.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    Ai nevoie de un SFAT?

    Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

    întreabă

    LIKE si intra in universul divelor!