O femeie a slăbit 68 de kilograme renunțând la 4 alimente

O femeie a slăbit 68 de kilograme renunțând la 4 alimente

Redactor Andreea Baluteanu

Pentru multe dintre noi, slăbitul echivalează cu acele cure chinuitoare, în care suntem obligate să renunțăm nu doar la micile noastre plăceri nocive (de care suntem conștiente că trebuie să uităm), dar și la alimente sănătoase, excluse însă din diverse rațiuni de dietele cu promisiuni fulger.

Nouă ne place însă să ne raportăm mai degrabă la acele exemple tangibile, de oameni adevărați, care au reușit să slăbească uluitor și sănătos! Un astfel de caz grăitor îți prezentăm în rândurile de mai jos: femeia care a dat jos 68 de kilograme, renunțând la doar 4 alimente.

Cum să slăbești excluzând doar 4 alimente din dieta ta

Acum cinci ani, Casey Gemmell, din Perth, Australia, cântărea aproximativ 160 de kilograme, dar nu considera neapărat că greutatea sa era o problemă majoră. E adevărat, se străduia intens să schimbe scutecele fiului său, împiedicată fiind de depozitele de grăsime de pe abdomen, dar o serie de fotografii făcute la ziua de naștere a copilului sunt cele care i-au atras atenția că ceva nu era în regulă.

casey gemmell cu copilul

Uitându-se la imagini, Gemmell a gândit: „Asta nu sunt eu, ce unghi îngrozitor”, a declarat ea site-ului today.com. Dar, pe măsură ce fotografiile se succedau, părerea sa începea să se schimbe, mai ales că, la sfârșit, nu a găsit nici măcar una care să o satisfacă.

A înțeles că e momentul să ia măsuri! Cu sprijinul soțului și apucându-se de sport (factori pe care îi consideră esențiali în pierderea în greutate), femeia a slăbit nu mai puțin de 68 de kilograme în cinci ani. Dar schimbarea care a pus cu adevărat capac grăsimii în exces a fost renunțarea la patru alimente: brânză, paste, pâine și sucuri.

Deși ai putea considera că eliminarea celor patru alimente a fost mai ușoară decât curele de slăbire dure, Casey Gemmell te contrazice. Până la vârsta de 33 de ani, ea își conturase obiceiuri alimentare care s-au dovedit destul de greu de înlocuit.

Dar a reușit, iar acum se poate lăuda cu o siluetă armonioasă și, mai mult, cu rezistența de a alerga aproape 5 kilometri fără oprire. Femeia așteaptă să adune fondurile necesare pentru o operație care să elimine reziduurile de piele și se poate declara deja mulțumită de trupul ei.

Alte sfaturi de la Casey Gemmell, care te vor ajuta să slăbești

Fă mișcare în fiecare zi! Dacă vrei rezultate de durată, trebuie să faci schimbări care să fie constante. La început, Casey Gemmell nu putea alerga nici măcar 30 de secunde fără să se oprească dar, cu timpul, a reușit să își atingă obiectivul: 5 km fără a spune stop!

costum de baie

Foto: Instagram/beautifulu_pinup

Nu dietelor cu efect yo-yo! Dacă vrei să slăbești, va trebui să rămâi loială unor schimbări fără termen de expirare. Nu poți pretinde să urmezi o dietă timp de o săptămână sau o lună și să te reîntorci apoi la stilul tău de viață fără consecințe negative.

Sărbătorește micile reușite! Atunci când ești tot timpul concentrată pe obiective dificile, te vei demoraliza și vei ajunge să cazi foarte ușor în capcana tentațiilor. Stabilește scopuri mărunte, pe care să le sărbătorești cu fast (dar nu recompensându-te cu mâncare, te rugăm). Pentru sursa noastră de azi de inspirație, marea provocare a fost să poată ieși din mașină fără să fie nevoită să se contorsioneze pentru a putea încăpea pe ușă!

Așteaptă să îți însușești un obicei, abia apoi țintește către altul. Ți-ai propus să alergi 5 km fără oprire, precum Casey Gemmell? Bifează acest obiectiv, și abia apoi lucrează pentru a face 50 de flotări, să spunem! Consecvența este cheia!

Tu ce părere ai despre planul de a slăbi al australiencei? Crezi că cele 4 alimente la care a renunțat Casey Gemmell te pot ajuta și pe tine să pierzi în greutate?

Surse foto: Instagram @beautifulu_pinup

Articolul urmator
Ce este dieta astrală? Mihai Voropchievici dezvăluie cel mai bun moment pentru a ține cură de slăbire
Ce este dieta astrală? Mihai Voropchievici dezvăluie cel mai bun moment pentru a ține cură de slăbire
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?
Incepe quiz
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.