Povestea miraculoasă a femeii care a reușit să slăbească peste 362 de kilograme!

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Auzim mereu povești de slăbire în jurul nostru, însă cazul femeii care a slăbit peste 362 de kilograme ne-a impresionat! Mayra Rosales avea mai mult de 453 de kilograme când o întâmplare nefericită a determinat-o să își dorească să își schimbe complet viața.

La vârsta de 34 de ani, nepotul tinerei moare după ce mama lui (sora Mayrei) îl bate cu o perie de păr. Deși Mayra vrea să ia toată vina asupra ei pentru ca sora sa să nu ajungă la închisoare, autopsia dovedește că rănile ce au dus la moartea copilului au fost provocate de o bătaie. Ce se întâmplă mai departe pare desprins dintr-o poveste.

Iată cum a reușit o femeie să slăbească peste 362 de kilograme!

La 34 de ani și peste 453 de kilograme, viața „femeii de jumătate de tonă” părea aproape de final. Aceasta își petrecea toată ziua în pat și nu se putea deplasa. Nu trăia, ci doar supraviețuia. Într-o zi, sora ei începe să își bată băiatul, pe Eliseo, cu o perie de păr. Multiplele răni de la nivelul craniului duc în cele din urmă la moartea băiatului. În acele momente, Jaimie o imploră pe Mayra să își asume vina. Femeia mai avea un copil, și, dacă ajungea la închisoare, nu mai avea posibilitatea de a „avea grijă de el”.

Deși Mayra își asumă vina inițial, rezultatele autopsiei arată că rănile nu au fost cauzate de faptul că Mayra s-a așezat pe el, ci de un obiect care i-a fracturat craniul. Jamie admite în cele din urmă că ea și-a ucis copilul și este condamnată la 15 ani de închisoare. Acela a fost momentul în care Mayra și-a dat seama că trebuie să facă ceva pentru a-și schimba viața și pentru a avea grijă de celălalt copil al surorii sale, care rămânea fără mamă.

Mayra a reușit să slăbească peste 362 de kilograme cu ajutorul medicilor. Mai exact, aceasta a trecut prin 11 operații, prin montarea unui inel gastric reglabil, care i-a împărțit stomacul în două părți egale, dar și prin proceduri de înlăturare a pielii în exces. De atunci, tânăra și-a schimbat și modul în care privește mâncarea. „Acum mănânc ca să supraviețuiesc. Înainte trăiam ca să mănânc”, spune femeia. Chirurgul care a operat-o a spus că această transformare miraculoasă a fost posibilă și datorită dorinței puternice și a determinării femeii de a-și schimba viața de dragul nepotului ei.

Atunci când stai doar în pat ani de zile, nu ai o viață”, spune chirurgul. „Totuși, atunci când îi oferi acelei persoane posibilitatea de a se ridica și de a face diverse lucruri, vei fi uimit cât de motivată poate deveni.” În primele 10 zile de tratament, Mayra a slăbit 45 de kilograme. Cu toate acestea, femeia trebuia să mai slăbească încă 226 de kilograme pentru ca doctorii să poată efectua operația de micșorare de stomac.

Acum, Mayra Rosales arată complet diferit: „nu am diabet, nu am colesterolul mare și am o presiune normală a sângelui”, spune femeia. „Mă simt bine, iar organele mele funcționează perfect.” Un adevărat exemplu, femeia are peste 73.000 de fani pe Facebook și este o inspirație pentru aceștia prin transformările continue prin care trece. Mayra oferă sfaturi și își încurajează prietenii care se află în aceeași situație să slăbească și să nu rămână captivi în propriul corp.

Atunci când cântărea peste 400 de kilograme, soțul ei a părăsit-o. Acum Mayra este mai fericită ca niciodată alături de noul său iubit și se bucură de fiecare zi în noul ei corp!

Surse foto: Facebook

Articolul urmator 10 motive să mănânci pește

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.