Nu Skin

10 tipuri de pește pe care să nu le mănânci niciodată

Joi, 16.03.2017
de Mihaela Onofrei
Tilapia (Peștele Sfântului Petru)
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

Tilapia (Peștele Sfântului Petru)

Știai că, din anumite privințe, a mânca tilapia este mai rău decât a mânca șuncă? Acest pește are un nivel foarte scăzut de acizi grași Omega 3 și aproape un nivel inexistent de Omega 6. Deoarece este un pește sărac în acizi grași, acest lucru îl face un pericol pentru sănătatea persoanelor care suferă de boli de inimă, artrită, astm sau alte boli autoimune.

Peștele poate fi o mâncare ce îți dă energie... sau un coșmar toxic care îți va crea multe probleme de sănătate. Acest lucru depinde de tipul de pește pe care îl alegi. De aceea este bine să știi exact ce tip de pește este benefic sănătății tale și care este periculos.

Este bine să avem mereu depozitele de acizi grași Omega 3 la cote maxime, iar carnea de pește poate fi o adevărată comoară în acest sens. Totuși agenți poluatorii, precum scurgerile radioactive de petrol și metale grele (mercur), care ajung în oceane pot să ne pună în pericol sănătatea. Din nefericire, amenințarea cu mercur este una reală și poate avea efecte devastatoare asupra noastră, mai ales în ceea ce privește dezvoltarea fetusului. De asemenea, mai există unele tipuri de pește care sunt pe cale de dispariție și tocmai din acest motiv este bine să încetăm să le consumăm.

În galeria de mai sus vei putea afla care sunt tipurile de pește pe care nu ar mai trebui să le mănânci de acum încolo pentru a-ți păstra starea de sănătate și a ajuta la conservarea speciilor pe cale de dispariție.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    Ai nevoide de un SFAT?

    Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

    întreabă

    LIKE si intra in universul divelor!