Exercitii pentru un fund bombat

Exercitii pentru un fund bombat

Andreea Gluh, redactor

Pe langa talia de viespe, un fund bombat este unul dintre dezideratele doamnelor si ale domnisoarelor care tin la aspectul lor. Exercitiile care trebuie efectuate pentru a obtine rezultatul dorit pot fi realizate cu ajutorul diferitelor aparate pentru fitness si intretinere corporala, in cadrul unei sali specializate.

Afla care sunt cele mai bune exercitii pentru fund bombat si cum trebuie sa le efectuezi corect.

Exercitii pentru fund bombat la scripete, cu piciorul flexat

Scripetele este unul dintre aparatele care te poate ajuta sa obtii un fund bombat. Primul exercitiu pe care il poti efectua cu ajutorul acestuia il constituie tragerea cu piciorul indoit. Miscarea incepe din pozitie verticala, cu ambele maini sprijinite de bara aparatului, pentru mentinerea echilibrului si cu piciorul stang prins in suportul destinat.

Cea de-a doua miscare consta in flexarea piciorului si in impingerea catre spate. Acest exercitiu trebuie repetat pentru fiecare picior de 15-20 de ori, in cate trei serii.


 

Exercitii la scripete, cu piciorul intins

Acelasi exercitiu pentru fund bombat poate fi realizat si cu piciorul intins. Pozitia initiala este aceeasi, iar prima miscare consta in retragerea piciorului sustinut de suportul scripetelui catre spate.

Pentru ca exercitiul sa fie complet, ridica piciorul cat mai sus cu putinta, in timp ce iti mentii echilibrul prin prinderea barei aparatului cu ambele maini.
Acest exercitiu trebuie repetat de 15-20 de ori pentru fiecare picior, in cate trei serii, in functie de abilitatile tale fizice.

Exercitiile pentru fund bombat sunt numeroase, insa cele realizate cu ajutorul scripetelui sunt printre cele mai eficiente. Daca vrei sa le realizezi corect, apeleaza la sfatul unui antrenor, care iti va face un program personalizat, astfel incat eforturile tale sa aiba rezultatul dorit.

Demonstratiile din imagini au fost realizate de antrenoarea de fitness Stefania Bia, vicecampioana mondiala la bikini fitness, in incinta salii de fitness Daimon Club.

Despre Daimon Fitness

Sala de fitness are o suprafata de 400 mp, o capacitate de 150 persoane si este dotata cu aparatura LIFE FITNESS de ultima generatie. Veti fi in permanenta asistati si monitorizati de catre antrenori profesionisti, care va asteapta in fiecare zi, intre orele 09:00-22:00.

Fesieri Picioare
Articolul urmator
Exerciții cu greutăți: beneficii și idei de antrenament
Exerciții cu greutăți: beneficii și idei de antrenament
Ce fel de dieta ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de dieta ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.2 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.