Ce spune lungimea părului despre personalitatea ta

Ce spune lungimea părului despre personalitatea ta

Redactor Andreea Baluteanu

Poate că ești una dintre fetele care nu ar renunța la buclele sale mătăsoase nici măcar pentru toate trendurile din lume, sau, dimpotrivă, nu te vezi altfel decât în compania unui bob lejer. Oricare ar fi alegerea ta în materie de styling, află că spune mai multe despre tine decât ai putea crede: e un indice prețios al personalității tale!

Alege o imagine, cu lungimea de păr care te reprezintă, și pornește apoi în călătoria auto-descoperirii!

Lungimea părului îți spune cine ești!

Știi celebrul vers „nu contează cât de lung ai părul”? Nu se mai aplică! Arată că îți pasă de cosițele tale și alege imaginea care ți se potrivește cel mai bine. Fii însă sinceră: nu miza pe fata cu părul lung doar pentru că ai visat mereu să arăți precum o sirenă, ci optează pentru lungimea de păr la care apelezi cel mai des în viața reală!

colaj lungimea parului

Părul tău a fost scurt mereu

Cu cât mai băiețesc, cu atât mai bine! Nu îți place să te complici, ești nonconformistă și nu ți-ai sacrifica pentru nimic libertatea. Inteligentă, cu păreri bine formulate, nu permiți nimănui să îți spună ce să faci. Gândești repede și la obiect și ai reacții ascuțite, fulgerătoare, astfel că e aproape imposibil ca cineva să te ia prin surprindere. Ești ușor rebelă și un pic prea încăpățânată, dar toate fac parte cu brio din farmecul tău!

Adori tunsorile pixie sofisticate

Nu te atrag tunsorile periuță, dar nici bobul sau părul lung, așa că ai optat pentru o soluție fabuloasă de compromis: un pixie ușor crescut, cu șuvițe mătăsoase și breton aranjat până la ultimul fir. Ești o artistă desăvârșită, sofisticată și rafinată, creativă și plină de imaginație. Ai ochiul format pentru detalii și, cel mai probabil, un spirit de fashionistă. Lumea te admiră pentru unicitatea și nonșalanța ta, dar adevărul este că depui mai multe eforturi decât pare pentru a obține acel look perfect.

Bobul scurt te reprezintă

Tunsoarea momentului, răvășită și versatilă, e aleasa ta. Atât timp cât nu ai optat pentru ea doar la imboldul tendințelor, pregătită să o părăsești atunci când apare ceva mai nou și mai proaspăt, lungimea părului îți reflectă inima de aur. Ești una dintre acele femei pline de compasiune, care ar da orice pentru cei din jur. Ții la libertatea ta, dar sunt puține lucruri pe care nu le-ai sacrifica pentru binele celorlalți. Ca și tunsoarea ta, ești un model pentru noi toți!

Ești amică la cataramă cu THE LOB

Bobul lung, care trece de umeri, e tunsoarea ta pereche. Ați trecut prin multe împreună: v-ați îndrăgostit de liniile drepte, de design-ul angular, iar acum ați învățat să vă apreciați naturalețea. Dar tocmai pentru că atât tu, cât și LOB-ul tău, întruchipați perfect versatilitatea, oferiți și impresia de nehotărâre și superficialitate. La limita dintre lung și scurt, nu te poți decide ceea ce vrei și poți jongla cu ușurință cu stările sufletești: de la veselie acută la tristețe, uneori ești atât de complexă, încât nici tu nu te înțelegi.

Părul lung te-a pus întotdeauna în evidență

Esența feminității, părul lung, a fost întotdeauna sursa celor mai frumoase complimente pe care le-ai primit. Lumea te ia drept delicată, romantică și sensibilă, prin prisma șuvițelor tale mătăsoase, dar adevărul e că ești mai puternică decât pari. Numai dacă ar ști câte eforturi presupune păstrarea unui păr lung, impecabil precum al tău, ar înțelege că sub ambalajul prețios se află un suflet de oțel. Dar nu te deranjează niciodată să le depășești așteptările și accepți cu înțelepciune să fii luată drept o păpușă!

Cu cât mai lung, cu atât mai bine

De când te știi, ai avut părul mai lung decât cei din jur! Trecând cel mai adesea de linia taliei, părul tău stârnește invidie și în timpul lunilor călduroase de vară poate părea o povară, dar adevărul este că îl iubești prea tare pentru a renunța la el. Ce spune lungimea impresionantă a părului tău despre tine? Că nu ești o Cosânzeană. Ai un spirit liber, dar și o rezistență înnăscută. Ești seducătoare, dar și puțin încăpățânată, genul care nu se ascunde și spune întotdeauna adevărul în față! Felicitările noastre!

Tu ce părere ai? Ce a avut de comunicat lungimea părului tău despre tine?

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Un dermatolog explică de ce frecarea zilnică cu gheață pe față vă poate oferi o piele impecabilă 
Un dermatolog explică de ce frecarea zilnică cu gheață pe față vă poate oferi o piele impecabilă 
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!
Incepe quiz
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.