Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Combate eficient și pe cale naturală petele nedorite de transpirație!

Andreea Baluteanu

Multe dintre noi am adoptat cu încântare și rezultate pe măsură ingredientele naturale în îngrijirea pielii corpului și a tenului, dar suntem încă „codașe” atunci când vine vorba despre fructificarea acestor principii și în protecția contra transpirației. Cum am putea renunța la aluminiu, de exemplu, când este singurul ce pare să dea randament împotriva mirosurilor neplăcute?

E normal să simți astfel, mai ales când ai fost dezamăgită de nenumărate variante naturale care se dovedeau complet nefolositoare. Noi am descoperit însă formula naturală care combate transpirația, dar și petele provocate de ea. Vezi despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Transpirația e naturală, mirosurile neplăcute nu: deodorantul Ben&Anna își face treaba

Ben&Anna este deodorantul care spulberă amintirea tuturor dezamăgirilor cosmetice cu care te-ai confruntat. Deși e 100% natural, neutralizează mirosurile neplăcute și combate petele provocate de transpirație cu la fel de multă eficiență precum un produs pe bază de aluminiu.

fata si barbat indragostiti care stau intinsi in iarba

De ce ne place atât de tare? Abia așteptăm să îți povestim în rândurile de mai jos!

E 100% natural. Adio substanțe pe care nu le poți pronunța, în acest deodorant toate ingredientele provin din natură. Și nu numai că lipsesc sinteticele și chimicalele, dar compoziția este una de calitate.

Vegan și netestat pe animale. Societatea a evoluat mult și am început să fim conștienți de faptul că trebuie să împăcăm nevoile noastre cu cele ale mediului înconjurător. Ideea de a testa cosmetice pe animale ne displace acum, iar formulele vegane ne priesc și nouă, și naturii.

Protecție eficientă și de durată contra transpirației. Faptul că Ben&Anna este un deodorant natural reprezintă cu siguranță un motiv pentru achiziție, dar dacă nu și-ar face treaba în mod adecvat, am fi nevoie să ne despărțim de el, chiar dacă cu regret. Nu este însă cazul! Nu numai că acest produs are o formulă care nu irită pielea, dar te scapă de mirosurile neplăcute și de pete în mod exemplar.

Standarde de calitate. Ți-am spus că ingredientele din Ben&Anna sunt cele mai bune, dar aceeași rigurozitate este dovedită și în selectarea furnizorilor de ingrediente, ce se bucură de recunoaștere internațională în procesele de cultivare a ierburilor și a plantelor organice, dar și în producția cosmeticelor naturale.

Fairplay. Mai există un aspect care ne interesează în tumultuoasa societate contemporană: acela al egalității șanselor și al echității. Producătorii Ben&Anna se asigură că cei implicați în fabricarea cosmeticelor din toate stadiile de producție sunt tratați cu respect și remunerați pe măsura implicării. Prin urmare, costul produsului este unul corect și accesibil.

Nu este lipicios și se absoarbe ușor. Una dintre criticile cel mai des formulate la adresa unui deodorant se referă la formula lipicioasă, unsuroasă, care lasă o peliculă deranjantă la suprafața pielii. Nu este cazul cu acest deodorant.

Miros divin. Mai aveai nevoie de un motiv să încerci deodorantele Ben&Anna? Iată-l: miros extraordinar și ai la bază o selecție mai mult decât mulțumitoare de arome!

Ai poftă de arome revigorante de vară? Alege deodorantul stick Ben&Anna Persan Lime. Absoarbe umezeala și combate mirosurile neplăcute, oferind o protecție eficientă cu o singură aplicare. Echilibrând pH-ul pielii, produsul nu mai lasă loc bacteriilor să se dezvolte, iar formula pe bază de bicarbonat de sodiu și unt de shea e atât de benefică pielii. Vei adora și mirosul revigorant de lime, cu proprietăți astringente naturale ce susțin procesul de detoxifiere.

Persian Lime este disponibil de asemenea și în varianta de deodorant tub.

dedorant persian lim

Cu efect antiseptic și astringent, Nordic Timber cucerește grație tonurilor de cedru, profunde și misterioase, în timp ce notele de Palmarosa, cu accente dulci asemănătoare mirosului de trandafir, îi atribuite trăsături unisex. Este deodorantul pe care îl poate folosi întreaga familie.

Varianta tub este concepută din hârtie reciclată 100%.

Nordic Timber

Pleci în vacanță? Vei inspira fericită mirosul savuros și zemos al extractelor de grapefruit din deodorantul Ben&Anna Pink Grapefruit. E o alegere ideală mai ales atunci când mergi în concediu la tropice și vrei să miroși proaspăt și irezistibil întreaga zi. Nu uita nici de varianta deodorant tub .

deodorant pink grapefruit

Ai o piele sensibilă, predispusă la iritații? Adori notele florale, dulci, și dorești să le impregnezi și deodorantului tău? Atunci te vei împăca de minune cu Vanilla Orchid. Atenuează mirosurile neplăcute cu ingrediente sigure și miroase atât de ispititor a vanilie. Varianta tub e la fel de ușor de folosit.

Vanilla Orchid

Tânjești după o vacanță exotică în teritoriile pline de misticism ale Indiei? Până să ajungi să vizitezi maiestuoasele retreat-uri din această țară fascinantă, apelează la Indian Mandarine. Deodorantul cu miros de citrice e irezistibil de fresh și, așa cum te-a obișnuit, nu conține alcool, coloranți sau conservanți artificiali. Nu lipsește nici ambalajul tub.

Indian Mandarine.

Visezi la relaxarea unei plimbări dintr-un câmp de lavandă? Alege formula Provence, cu ingrediente calmante, care ajută pielea să se refacă după stresul zilnic cauzat de poluare sau raze ultraviolete. Deodorantul va fi o oază de liniște, fie că alegi varianta stick sau tub.

deodorant provenc

Descoperă întreaga gamă de deodorante Ben&Anna în secțiunea magazin a site-ului deodorantnatural.ro. Aromele proaspete, ingredientele naturale, formulele benefice și protecția desăvârșită sunt asociate într-un produs pe care nu îți este teamă să îl prezinți pielii tale.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!