In deplina armonie cu tine insati: descopera cele doua terapii care iti restabilesc frumusetea si sanatatea

In deplina armonie cu tine insati: descopera cele doua terapii care iti restabilesc frumusetea si sanatatea

Redactor Divahair.ro

Cand te confrunti cu probleme de sanatate, tratarea simptomelor nu reprezinta decat jumatate din solutie. De cele mai multe ori, bolile sunt o manifestare a unui dezechilibru interior, iar primul pas catre vindecare incepe cu identificarea cauzei care afecteaza acordurile fine ale organismului tau. Pentru ca sanatatea, frumusetea si echilibrul tau interior depind unele de celelalte, Clinica Eliade introduce doua terapii inovatoare pe piata din Romania, menite sa iti restabileasca armonia organismului, de la interior la exterior.

Terapiile Asyra si SCENAR iti pot revela aspecte greu de intuit ale sanatatii tale, permitandu-ti sa descoperi  posibile cauze ale chiar inainte ca acestea sa te afecteze.  Pentru a afla mai multe despre cele doua terapii inovatoare si beneficiile medicinei energetice, am discutat cu Paul Ivan, terapeut specializat in medicina energetica al Clinicii Eliade.


Ce este Asyra?

Asyra este o tehnologie moderna, de ultima generatie,  de screening electrodermal, conceputa dupa metoda doctorului Voll si imbunatatita gratie tehnologiei de varf a timpului in care traim. Acest screening inseamna de fapt o evaluare energetica a organismului pe componentele bio-energo-informationale. Adica nu doar corpul fizic face obiectul acestei evaluari, ci si celelalte, respectiv energetic, mental, emotional si spiritual. Scopul principal al acestei tehnologii este descoperirea cauzelor fundamentale ale dezechilibrelor, chiar inainte ca acestea sa se instaleze in corpul fizic.

Cum poate sti un aparat despre aceste dimensiuni atat de intime ale fiintei umane?

Ne putem imagina  lumea in care traim ca pe o lume de vibratii, nu de contururi si delimitari fixe. Metaforic vorbind, lumea in care traim este precum o uriasa orchestra in care fiecare lucru sau fiinta isi interpreteaza propria linie melodica, unica, cu toate modulatiile de expresie necesare, de exemplu ritm, intensitate, pauze, asprime, maretie si asa mai departe. La fel, si in interiorul fiintei umane exista o orchestra in care ariile sunt interpretate de celule individuale, tesuturi, organe, glande si altele. Exista si functii pentru fiecare dintre acestea : dirijor, interpret vocal, instrumentist si chiar spectator galagios (de exemplu parazitii). Cu alte cuvinte, fiecare dintre componente emite sunete, respectiv vibratii specifice.  La  Asyra aceste vibratii sunt codificate in spectrul electro-magnetic ca semnaturi unice si stocate intr-o uriasa baza de date. Sistemul computerizat cu care lucreaza tehnologia permite "ascultarea", adica identificarea  vibratiilor energetice ale organismului pe diferitele niveluri si componente despre care am mentionat. Prin compararea valorilor acestor vibratii cu cele deja stocate se obtin niste rezonante biologice - bio-rezonante. Studiind aceste rezonante putem stabili un profil bio-energo- informational.

Acest profil reprezinta un diagnostic?

Nu. Este o evaluare energetica, o potrivire a unor semnaturi electromagnetice. Afectiunile nu se instaleaza in corpul fizic dintr-o data. Ele sunt precedate de unele blocaje la nivel mental, emotional, spiritual.  Aceste blocaje mentinute multa vreme conduc la boli. Daca soarele nu ajunge la floare, aceasta se va ofili. Asyra sesizeaza nivelul blocajului, mai mult poate spune daca un anumit aspect s-ar putea evidentia la o analiza de laborator, de exemplu prezenta unui parazit. Bacteriile, parazitii, fungi, virusurile si prionii au semnaturi energetice specifice, dizarmonice, care pot indica primele semne de boala. Uneori, se evidentiaza asemenea rezonante.

Care sunt tipurile de evaluare pe care le face Asyra?

Exista o impresionanta baza de date cu structuri rezonante, ceea ce permite efectuarea multor teste, chiar detaliate. Tehnologia poate identifica rezonante pe tesuturi si organe in cadrul testului initial de baza. Acest test face parte dintr-o evaluare mult mai complexa, denumita si comprehensiva, care da informatii cu privire la echilibrul metabolic, endocrin, al neurotransmitatorilor, echilibrul mineralelor, malabsorbtii, prezenta anumitor bacterii, virusi, fungi, paraziti, prioni. Avem indici cantitativi care ne orienteaza pe nivelul la care exista dezechilibrul (fizic, mental, emotional). Totodata putem afla daca exista situatii acute sau cronice de afectare la nivelul unor organe, sisteme sau componenete individuale.
Asyra permite stabilirea unui profil hormonal, dietetic, tinand cont de particularitatile persoanei testate, descoperire incompatibilitatilor si intolerantelor alimentare, stabilirea unui profil alergic, identificarea emotiilor si a tensiunilor predominante care fie inflameaza, fie slabesc sistemul nervos, stabilirea particularitatilor pe chakrele energetice, practic exista zeci de mii de item-uri care pot fi testate.

Valorile descoperite sunt identice de la o testare la alta?

Sa nu uitam ca organismul nostru este intr-o permanenta dinamica. El isi moduleaza toate activitatile la nivel micro si macro pentru mentinerea homeostaziei generale - adica a starii de bine a organsimului.  Masuratori succesive pot da valori diferite si asta se poate vedea de la o evaluare la alta cand dupa urmarea unui tratament toti parametrii se modifica si se imbunatatesc... Sau, altfel spus, “nu poti bea aceeasi apa dintr-un rau pentru ca in curgerea lui, el aduce mereu o alta apa. "

Pe langa evaluarea energetica, Asyra permite si o terapie?

Da. Gratie tehnologiei de mare performanta, Asyra identifica remediile optime pentru dezechilibrele descoperite. Acestea sunt preparate pe loc, ca remedii informationale, fiind administrate ca picaturi homeopate pe parcursul unei perioade stabilite individualizat tot de programul computerizat. Efectele pot fi urmarite printr-o retestare la sfarsitul tratamentului. Tehnologia Asyra tine cont de bio-compatibilitate si gaseste remediul optim peroanei. Exista si o optiune de testare a bio-compatibilitatii remediilor pe care persoana le foloseste deja. Recomandarile Asyra merg chiar mai departe; in anumite situatii persoanei i se recomanda sedinte de terapie cranio-sacrala, cu indicarea zonelor de dezechilibru, sau, pentru echilibrarea la nivel emotional si atitudinal, tehnologia vine in ajutorul persoanei cu sugestii exprimate in propozitii scurte care trebuie insusite si repetate, ca tema pentru acasa.  Este important sa mentionez metoda foarte ingenioasa de terapie cu lumina laser, pusa la punct de dezvoltatorii Asyra. Raza de lumina este impregnata cu remediile necesare care sunt apoi transferate direct in campul bio-energo -informational al persoanei. Este o operatiune total neinvaziva si fara efecte secundare, care dureaza doar cateva minute. Mai mult, se poate verifica daca s-a  realizat transferul de informatie in campul bio-informational al persoanei cea ce inseamna ca o parte din tratament se efectueaza deja in cabinet. In cazul identificarii unor boli serioase, terapia laser trebuie efectuata mai des.

Gama de remedii este una fixa, pastrata in baza de date si adusa la zi?

Exista o bogatie de semnaturi energo-informationale ale unor remedii in baza de date a tehnologiei, asa cum vine ea de la producator, respective cea mai complexa biblioteca de remedii pe care nici o alta tehnologie nu o detine. In functie de varietatea remediilor dintr-o anumita zona geografica, de noile descoperiri si de experienta terapeutului, baza de date poate fi suplimentata cu mii de item-uri.

Ce imi puteti spune despre SCENAR, cealalta tehnologie energetica pe care o utilizati?

Aceasta este o tehnologie destinata initial astronautilor. A fost inventata de cercetatori rusi in anii 80' si are ca scop refacerea homeostaziei generale a organismului. Foloseste semnale electrice neurosimilare, in sistem de biofeedback care produc efecte imediate analgezice, antiinflamatoare si antiedematoase. Codul de succesiune al semnalelor electromagnatice este cheia acestei eficiente. Ele se adapteaza si se modifica in functie de reactia electrica a organismului. SCENAR face un diagnostic energetic, adica electric, si permite identificarea unor zone patogene. Semnalele neurosimilare sunt transmise de la nivelul pielii la aria corticala corespunzatoare. Sistemul nervos este cel care gestioneaza raspunsul la aceste unde si devine mult mai atent la functionarea organismului, reprioritizand toate sarcinile.

Poate fi considerata o tehnica de fizioterapie?

Este o tehnologie de varf, diferita de fizioterapia clasica, ce foloseste impulsuri electrice care se modifica gratie unui procesor incorporat in dispozitiv, dupa o ecuatie unica adaptata specificului energetic al subiectului terapiei.  La nivelul celulei, SCENAR-ul reface polaritatea membranei, ceea ce permite schimburi de substanta optime. La nivelul sistemului nervos, actiunea este mai complexa. Sub actiunea impulsurilor Scenar fibrele nervoase C incep sa secrete neuropeptide specifice din familia endorfinelor, cu efectele mentionate anterior. Local si general starea subiectului terapiei se amelioreaza datorita acestui efect.
In acelasi timp, sistemul nervos, atentionat de semnalele transmise de dispozitiv direct de la nivelul pielii, de pe zona perturbata energetic, se mobilizeaza in asamblul lui pentru a readuce echilibrul, si transmite comenzi catre toate segmentele sistemului adaptativ pentru indeplinirea acestui scop. Si aceasta tehnologie actioneaza energetic si informational. Inlatura blocajele energetice si reinstaureza principiul ordinii la nivel micro si macro. Sistemul nervos vegetativ va comuta de pe simpatic pe parasimpatic. Mai exact, de pe frecventele care mobilizeaza organismul sa raspunda solicitarilor mediului, care se manifesta, printre altele, ca accelerare a pulsului, contractie a vaselor sanguine, secretie de adrenalina, pe frecventele care determina raspunsuri opuse, precum relaxarea vaselor sanguine, scaderea ritmului cardiac si oprirea secretiei de adrenalina.
Expresiile care sintetizeaza in mod plastic functiile celor doua laturi ale sistemului vegetativ ar fi :"lupta sau fugi"  pentru simpatic  si  "relaxeaza-te si fa-ti digestia" pentru parasimpatic. La nivel cerebral trecerea pe parasimpatic se asociaza cu  dominanta undelor alfa.  
Cu alte cuvinte, dispare stresul si apare o stare esentiala proceselor de regenerare si vindecare. Persoana care face o asemenea terapie isi va echilibra somnul si pofta de mancare, va experimenta o stare generala de bine, iar viata ii va parea mai frumoasa.

Care sunt ariile de utilizare ale acestor terapii?

Pornind de la intelegerea ca ceea ce manifesta corpul fizic (ca afectiune) este un simptom al unor blocaje aflate la nivele superioare subtile, adica energetic, mental, emotional sau spiritual, putem afirma ca aceste tehnologii reusesc sa atinga tocmai acele dimensiuni superioare si sa creeze premise favorabile insanatosirii. Adesea rezultatele sunt imediate, alteori este nevoie de efort. Ideal este ca efortul sa fie facut chiar de persoana in cauza, prin schimbarea stilului de viata, inlocuirea tiparelor atitudinale, emotionale, comportamentale neeficiente cu unele optime, restabilirea legaturii cu cerul si cu pamantul, perseverenta in mentinerea unei diete sau a unei activitati fizice si asa mai departe. Sintetizand, cel mai important este faptul ca evaluarile bio-energo-informationale prezentate tintesc exact cauza principala si nu simptomele. In ceea ce priveste terapia, Asyra si Scenar actioneaza holistic si individualizat.  Ele nu doar identifica precoce  unele dezechilibre ci si si gasesc  remediile individualizate. In  orice problema pre-exista propria rezolvare si  orice vibratie dizarmonica, revenind asupra  metaforei de la inceputul acestui dialog, poarta in sine sunetul cel mai pur. Michelangelo afirma ca fiecare bucata de stanca poarta in ea statuia perfecta. Similar, blocajele energetice si reflectarea acestora ca probleme de sanatate constituie o resursa extrem de valoroasa  care asteapta sa fie alchimizata.


Convinge-te si tu de efectul terapiilor bioenergetice si recapata-ti starea interioara de bine! Descopera oferta completa de tratamente si terapii oferita de Clinica Eliade, accesand www.clinicaeliade.ro si pregateste-te pentru o schimbare pozitiva, de la interior la exterior!

Contact:

Tel:

0374 48 88 88
0748 01 11 11 

Blvd. Mircea Eliade 36, Sector 1, Bucuresti 

Articolul urmator
Șapte detalii subtile care te vor face, în mod magic, să pari mai tânără cu 10 ani
Șapte detalii subtile care te vor face, în mod magic, să pari mai tânără cu 10 ani
Cat de bine te cunosti pe tine insati?
Incepe quiz
Cat de bine te cunosti pe tine insati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.