Nu Skin

Micropigmentarea sprâncenelor, o nouă metodă pentru un look mai natural!

Redactor Alexa Galgau

Deși toate ne-am dori sprâncene bogate precum cele ale Carei Delevingne, multe dintre noi am fost înzestrate cu unele mult mai subțiri. Adesea se întâmplă să înrăutățim situația atunci când încercăm să ne pensăm singure - o singură greșeală minoră ne poate costa scump, iar oricine a rămas cu sprâncene prea subțiri din cauza pensatului știe cât de greu se regenerează acestea.

Soluții există, dar poate fi foarte obositor să fii nevoită să îți accentuezi zilnic sprâncenele cu un fard sau creion, așa că multe femei apelează la micropigmentarea sprâncenelor, o procedură care rezolvă problema pe termen mai lung, chiar dacă nu permanent.

Citește mai multe despre cea mai nouă metodă de micropigmentare a sprâncenelor, care oferă acestora un aspect mult mai natural!

O nouă metodă de micropigmentare a sprâncenelor

Imaginează-ți cum ar fi viața ta dacă nu ar trebui să te mai preocupe deloc aspectul sprâncenelor tale și să le accentuezi zilnic. Pentru cineva care ani întregi a făcut acest efort, ideea este incredibil de tentantă, iar acum poate deveni realitate datorită noilor tehnologii.

Tatuarea sprâncenelor este o procedură cosmetică la care multe femei apelează, însă nu întotdeauna rezultatele sunt așa cum ne-am închipui sau cum am spera. De fapt, dacă nu apelezi la un specialist cu multă experiență, este posibil să regreți amarnic decizia de a-ți tatua sprâncenele.

În mod normal, pigmentarea sprâncenelor se face cu un aparat special de tatuaj, însă o nouă metodă de micropigmentare a început să devină tot mai populară, deoarece face ca sprâncenele să aibă un aspect mult mai natural. În cadrul acestei proceduri, specialistul folosește un instrument manual pentru a insera tușul sub piele și pictează fir cu fir, ceea ce înseamnă că lookul final se apropie mult de perfecțiune. Este tot o formă de tatuare, dar poate să ofere rezultate spectaculoase, având în vedere că e făcută cu un aparat automat.

Înainte de acestă procedură, trebuie să respecți câteva recomandări, ca să te asiguri că reacțiile corpului vor fi minime. Astfel, este recomandat să nu bei alcool, să nu iei aspirină și să încetezi orice tratament cu retinol cu o săptămână înainte de intervenție.

Cât despre durere, trebuie să știi că fiecare o percepe altfel, dar în general micropigmentarea sprâncenelor nu este foarte dureroasă. De multe ori se folosește o cremă topică pentru anestezierea ușoară a zonei, ceea ce reduce substanțial din disconfort.

După micropigmentarea sprâncenelor este important să ferești zona de umezeală, deci nu ai voie să transpiri prea mult sau să îți speli fața cu apă. La început, sprâncenele vor arăta mult mai închise la culoare, dar își vor pierde din intensitate circa 30-40%, așa că nu te speria dacă sunt puțin prea accentuate la început.

Micropigmentarea sprâncenelor nu este o procedură ieftină, mai ales dacă mergi la un specialist cu multă experiență, însă este o investiție care merită și care îți va crește stima de sine!

Citește mai multe și despre extensiile de sprâncene!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta