Nu Skin

Descoperă 5 tehnici de îngrijit sprâncenele care te vor face să arăți impecabil în 2017

Redactor Alexa Galgau

Întregul tău look este influențat de aspectul sprâncenelor, care încadrează chipul și accentuează atuurile acestuia, în special privirea. De aceea, trebuie să ai grijă de sprâncenele tale... ca de ochii din cap! Și pentru a face acest lucru, trebuie să înveți niște tehnici „furate” de la stiliști, care te vor ajuta să obții un look impecabil.

Iată care sunt cele mai eficiente tehnici de pensat și îngrijit sprâncenele în 2017!

Tehnici pentru îngrijirea sprâncenelor în 2017

În primul rând, trebuie să știi care sunt trendurile în materie de sprâncene, pentru ca mai apoi să aplici tehnicile necesare pentru un look perfect. Anul acesta se poartă sprâncenele cu look natural, așa că nu trebuie să le pensezi prea mult. Dacă ai sprâncene subțiri sau rărite din cauza pensării, îți recomandăm să încerci un tratament pentru îndesirea acestora, mai ales că există multe soluții naturale și ieftine.

Pentru a avea sprâncene perfecte în 2017, încearcă următoarele tehnici de pensare și îngrijire:

1. Pensare corectă după periere: dacă ai sprâncenele mai dese și vrei să le dai un aspect îngrijit, soluția nu este să începi să folosești „abuziv” penseta. Mai întâi, periază sprâncenele în sus cu o perie specială (poți folosi și una de mascara, curățată foarte bine), apoi taie doar vârfurile firelor cele mai lungi. Trebuie îndepărtate cu penseta doar firele care ies în afara formei naturale a acestora. Dacă vrei să modifici forma sprâncenelor, îți recomandăm să apelezi la un specialist și să nu faci o asemenea schimbare fără să te pricepi, pentru că este posibil să rămâi fără sprâncene!

2. Îngrijește sprâncenele zilnic: de multe ori le ignorăm sau uităm să le îngrijim ca pe alte părți ale corpului, însă este necesar să le acordăm atenție zilnic. În primul rând, zona sprâncenelor trebuie hidratată, pentru ca firele să fie rezistente și să aibă un aspect sănătos. Poți să te dai cu foarte puțin ulei de măsline în fiecare seară sau cu orice ulei hrănitor pentru piele și păr.

3. Folosește un creion pentru sprâncene pentru a umple spațiile goale. Oricât de multă grijă ai avea de sprâncene, foarte rar sunt perfecte. De aceea, le poți îmbunătăți aspectul cu un creion apropiat de culoarea lor naturală, cu care să umpli spațiile libere. Dacă ești brunetă, nu alege negru, ci o culoare cu două nuanțe mai deschisă decât cea a părului, pentru un look natural. Trasează linii nu foarte accentuate care să imite firele de păr și, dacă accentuezi sprâncenele, ai grijă să nu aibă aceeași nuanță pe toată suprafața lor.

4. Folosește fard pentru a umple spațiile goale. Dacă nu ești o admiratoare a creionului și consideri că fardul pentru sprâncene oferă un look mai natural și mai subtil, este recomandat să tamponezi sprâncenele cu un bețișor de ureche umed, pentru ca fardul să se fixeze mai bine. Folosește o nuanță mai închisă din centru până la căpătul sprâncenei și una mai deschisă spre colțul interior al acesteia.

5. Folosește peria pentru sprâncene și după ce le accentuezi: probabil ai observat că unele creioane pentru sprâncene au o perie micuță, care nu este degeaba acolo: ea trebuie folosită după ce conturezi sprâncenele, pentru a înlătura excesul de pigment și a finisa lookul.

Acestea sunt cele mai simple tehnici pentru îngrijirea sprâncenelor, pe care trebuie să le încerci neapărat în 2017!

Citește despre micropigmentarea sprâncenelor și despre extensiile de sprâncene, două soluții pentru a le face să pară mai bogate!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta