14 vedete cu care timpul a fost nemilos

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă ai rămas cu gura căscată în faţa vedetelor care arată excepţional şi la vârste înaintate, acum îţi prezentăm reversul medaliei: starurile de la Hollywood care nu au încheiat un pact favorabil lor cu timpul! Chiar dacă au la dispoziţie averi colosale care le garantează accesul la un stil de viaţă sănătos (şi la cele mai noi proceduri cosmetice de întinerire), viciile, experimentele estetice nereuşite sau genele s-au dovedit adevărate forţe malefice pentru aspectul lor fizic!

Descoperă în galerie 14 vedete cu care timpul a fost nemilos, iar trecerea anilor le-a marcat în mod neatrăgător chipul!

Meg Ryan, 54 de ani

Despre Meg Ryan s-a afirmat adesea că şi-a distrus cariera prin operaţiile estetice! Pe vremea când juca alături de Tom Hanks în comedii romantice, blonda era supranumită „iubita Americii”, iar aspectul ei ingenuu făcea furori. După ce şi-a mărit buzele în 2010 (iar rezultatul a fost catastrofal), vedeta şi-a operat şi nasul, încadrându-se printre imaginile „aşa nu” ale chirurgiei plastice!

Pamela Anderson, 48 de ani

Fostul iepuraş Playboy şi cea mai sexi blondă din popularul serial „Baywatch” se bucură în continuare de forme apetisante, dar chipul îi trădează în mod nedorit vârsta. E adevărat, sprâncenele subţiri şi buzele siliconate sunt responsabile pentru lookul ei îmbătrânit, dar nici excesele la care sex-simbolul s-a dedat nu sunt complet nevinovate!

Madonna, 57 de ani

Nimeni nu îi poate contesta talentul divei pop, dar lookul ei nu mai e ce a fost odată. Deşi Madonna duce în prezent o viaţă sănătoasă, tocmai sportul în exces este considerat responsabil pentru aspectul ei fizic dezastruos în unele imagini. Nici alegerile vestimentare nu o pun întotdeauna în valoare, diva alegând ori ţinute bătrânicioase, ori outfituri mult prea sexi!

Courtney Love, 51 de ani

Fosta soţie a lui Kurt Cobain şi-a pierdut de mult prospeţimea tinereţii! În cazul ei, excesele la care s-a supus de-a lungul vieţii (fumatul este unul dintre cele mai lipsite de importanţă vicii ale lui Courtney Love) au îmbătrânit-o prematur!

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator Cum să te tunzi dacă ai părul fin: coafura ideală pe care o recomandă specialiștii și o adoptă tot mai multe vedete

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.