13 vedete care nu îşi arată vârsta

Redactor Andreea Baluteanu

Hollywoodul este plin de excese, consumul de droguri, alcoolul şi fumatul fiind la ordinea zilei în Cetatea Filmului! În acelaşi timp însă, există şi vedete care nu îşi arată vârsta şi a căror pasiune pentru sport şi un stil de viaţă sănătos este arhicunoscută.

Descoperă în galerie care sunt vedetele de la Hollywood care nu îşi arată vârsta! Fie că sunt norocoasele posesoare ale unor gene de invidiat, fie că au numărul celor mai talentaţi medici esteticieni de la Hollywood, important este că nu încetează să ne uimească atunci când le aflăm vârsta din buletin!

Tu te vei lăsa inspirată de modelul acestor vedete? Mai cunoşti alte staruri pentru care vârsta este doar un număr?

Chrissy Turlington, 47 de ani

Chrissy Turlington şi-a păstrat graţia şi silueta ireproşabilă din anii când figura ca model în campaniile Calvin Klein! Frumoasa fără vârstă adoră yoga şi aleargă la maratoane, dar nu uită nici de porţia zilnică de vitamine, pe care şi-o extrage din delicioasele smoothie-uri!

Jennifer Aniston, 47 de ani

Cea mai frumoasă femeie a anului 2016, conform revistei People, afirmă cu seninătate că originea grecească este „responsabilă” pentru tinereţea ei uimitoare. În plus, interpreta lui Rachel din „Prietenii tăi” mărturiseşte că nu uită niciodată să se hidrateze şi să doarmă suficient şi foloseşte produse de calitate în îngrijirea facială.

Cindy Crawford, 50 de ani

Supermodelele anilor '90 trebuie să fi avut acces la secrete neştiute de noi, muritorii de rând, pentru că toate arată excepţional! Cindy Crawford este superbă la 50 de ani, datorită machiajului natural, care nu îi încarcă tenul, şi a sesiunilor intense de aerobic și pilates, precum și a drumeţiilor din weekend!

Halle Berry, 49 de ani

Halle Berry va împlini 50 de ani anul acesta, dar, privindu-i silueta suplă şi chipul tânăr, nu i-am da mai mult de 30! Vedeta face mişcare de patru ori pe săptămână, în sesiuni de câte o oră şi jumătate, şi are un stil de viaţă sănătos, fiind îndrăgostită de fructe, legume şi alimente integrale.

Articolul urmator 15 adevăruri evreiești care se învață odată cu înaintarea în vârstă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.