Nu Skin

Fa un nou pas in cariera. Urmeaza un curs de cosmetologie

DivaHair
Un job facut din pasiune, pornit de multe ori dintr-un hobby, cu satisfactii zilnice, atat profesionale, cat si emotionale, poate sa devina in scurt timp o meserie cu satisfactii pe toate planurile.

Scoala de Cosmetologie Apiestetic Romania este acreditata de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si prezinta, in cadrul cursurilor sustinute de expertii din domeniul beauty, tehnici moderne si traditionale de cosmetica, astfel incat cursantele vor putea avea o imagine de ansamblu asupra profesiei de cosmetolog si a industrei de beauty.

Profesia de cosmetolog da posibilitatea imbinarii pasiunii pentru frumos, cu simtul estetic si creativitatea si reuseste sa ofere astfel clientilor un ten mai sanatos, ii ajuta sa-si recapete sau sa isi intretina frumusetea naturala.

Dezvoltarea si inovarea pietei de infrumusetare la nivel global are un trend ascendent continuu, de aceea si cerintele de personal instruit corect si in trend cu progresul cosmetologiei moderne sunt in crestere.

  

Scoala de cosmetologie Apiestetic Romania si-a propus sa satisfaca cele mai inalte cerinte din domeniul educational atat prin suportul teoretic si practic al scolii cat si prin tehnicile ce au la baza peste 3 decenii de experienta in domeniul cosmetologiei romanesti si internationale.

Cursurile vor fi dinamice si interactive, dupa asimilarea teoriei se va pune accent pe lectiile practice, ca la final cursantii sa poata exersa in voie noile tehnici invatate.

Grupele de cursanti sunt de maximum 12 pentru a ne asigura ca fiecare va stapani tehnica, asigurandu-i succesul in practica ulterioara.

In cadrul cursului se vor asigura toate materialele necesare desfasurarii acestuia, precum si suportul de curs teoretic.

Durata: 6 luni,
Date incepere: 15.10.2013
*orarul se va stabili in functie de numarul de cursante si disponibilitatea timpului lor.
Plata se va face lunar, la inceputul fiecarei luni de curs.

Structura cursului:

Modul I - Cosmetologie generala: tehnica clasica si moderna, anatomie, dermatologie, patologie, chimie, nutritie, apifito-aromo terapie, psihologie, marketing
Modul II - Cosmetologie decorativa: pensat, epilat, vopsit, aplicat gene false, permanent gene, machiaj profesionist

Atentie! Nr. de cursanti intr-o serie este limitat!

La finalul cursurilor modulului I+II se sustine examenul de calificare cu o comisie a Ministerului Muncii, examen a carui promovare va aduce Certificatul de Calificare in domeniul cosmetologiei, acreditat de aceleasi ministere. In baza acestui certificat cursantele se vor putea angaja.

Examenul presupune sustinerea unei probe teoretice (test grila) si a unei probe practice.

De asemenea, datorita faptului ca scoala este acreditata de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, diplomele obtinute va ofera posibilitatea de a obtine locuri de munca atat in Romania, cat si in strainatate.

Contact:

Neli Pfeiffer
Tel: 0731871680
https://www.facebook.com/Apiestetic

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  dogaru (anonim)
  20 noiembrie 2013 12:12

  pe cand cursuri in Pascani

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!