Horoscop
Înapoi la

3 semne zodiacale care confundă în mod constant persoanele greșite cu sufletul lor pereche

3 semne zodiacale care confundă în mod constant persoanele greșite cu sufletul lor pereche

Ramona Jurubita

O poezie de-a lui Mihai Eminescu poate descrie perfect alegerile greșite pe care le fac unele zodii când vine vorba de relații: „Ce e amorul?/ E un lung prilej pentru durere,/ Căci mii de lacrimi nu-i ajung/ Și tot mai mult cere.” În aceste versuri, dragostea este privită ca o suferință continuă, dar în realitate totul este diferit. În brațele persoanei potrivite ar trebui să fim împliniți și să nu simțim niciun strop de întristare.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Uneori, e nevoie să trecem câteva teste înainte de a ajunge lângă omul care ne-a fost predestinat. Nu toți găsim la fel de ușor sufletul pereche și e nevoie să ne lovim și de tristețe. Cum altfel am recunoaște fericirea supremă ce se simte la brațul jumătății perfecte?

Din păcate, unele semne zodiacale își dau seama destul de greu cine le poate completa, așa că, în mod constant, confundă persoanele greșite cu sufletul lor pereche. Le ia foarte mult să învețe din greșeli și le repetă până când ajung să își piardă și speranța că vor mai fi vreodată lângă cine trebuie.

Iată despre cine este vorba:

1. Pești

Cea mai visătoare zodie cade și cel mai ușor în capcane, fiindcă se încrede în oricine îi jură iubire eternă. Își proiectează întotdeauna în minte imaginea unei vieți perfecte și are puterea de a vedea bunătatea în fiecare om. Deși simte în adâncul sufletului că nu există potrivire, se agață de orice fărâmă de speranță. Îi e de ajuns să simtă fluturi în stomac în preajma unei persoane și apoi e convins/ă că vor fi împreună până la adânci bătrâneți. Bineînțeles, visul se spulberă când coboară cu picioarele pe pământ.

Femeie care stă sprijinită de un stâlp în timp ce se uită dezamăgită la un mesaj primit pe telefon.

Descoperă: Emoțiile pe care oamenii le confundă cu dragostea, în funcție de zodie

2. Capricorn

Vede un/o potențial/ă partener/ă în oricine se apropie mai mult de el/ea. Fiindcă poate face un plan în orice situație, are și idei nelimitate despre cum ar trebui să fie viața alături de fiecare om care are încredere în proiectele sale. Ajunge să fie dezamăgit/ă când realizează că sufletele nu pot fi aduse împreună ca notițele pe care le așază, în mod normal, pe hârtie. Iubirea nu este o știință exactă, dar trebuie să se lovească de mai multe ori de eșec pentru a înțelege că trebuie să aștepte acea scânteie fără precedent.

3. Berbec

Fiind extrem de pasional/ă, uită să se mai gândească la consecințele pe termen lung și se aruncă într-o relație de la prima întâlnire. Dacă simte puțină chimie, deja crede că a întâlnit persoana potrivită și nu are răbdare să analizeze diferențele care ar putea cântări mai mult decât emoțiile de moment. Este orbit/ă de pasiune și nu realizează că adevăratele problem nu se rezolvă de la sine. Când ajunge să se lovească de neînțelegeri, își dă seama că s-a grăbit și că nu a făcut cea mai bună alegere.

Tu cunoști pe cineva atât de grăbit ca acești trei nativi din zodiac? Ai avut deja ocazia să le asculți poveștile despre iubirile neîmplinite?

Iată ce zodii se află la polul opus și sunt mult prea precaute atunci când vine vorba de dragoste.

Surse foto: iStock

Surse articol: CollectiveHerwayThemindsjournal

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.