Horoscop
Înapoi la

Ce regrete are zodia Gemeni pe patul de moarte

Ce regrete are zodia Gemeni pe patul de moarte

Ramona Jurubita

Gemenii iau adesea cele mai bune decizii și sunt cunoscuți pentru intuiția care nu îi înșală niciodată. Totuși, firea duală îi face uneori să se răzgândească într-o secundă și să își schimbe chiar și convingerile. Au nevoie de un impuls de moment și totul în viața lor se schimbă. Prin urmare, ajung să facă totul invers față de cum și-au dorit la început. Asta înseamnă inclusiv că în timp își pot da seama că au acționat greșit și că părerile de rău încep să îi copleșească.

Nu credeai că o persoană care s-a născut în această zodie poate să ajungă într-o astfel de situație? Dar suntem oameni și e firesc să ne dăm seama în timp că uneori nu am făcut exact ce trebuia să facem.

Orice Geamăn ajuns la maturitate privește în urmă cu nostalgie, mai ales dacă ultimele sale zile de viață nu sunt așa cum și-ar fi dorit. Probabil că amintirile îi inundă sufletul, în timp ce părerile de rău îi răsună în minte cu putere. Iată ce regrete poate avea un nativ Gemeni în ultimele clipe din viață:

1. Va regreta că de multe ori s-a mulțumit cu puțin
Un om care s-a născut între 21 mai și 21 iunie știe ce își dorește, dar uneori renunță la așteptările înalte din teama că nu va mai primi o a doua șansă. Fiindcă îi este frică să nu rămână fără nimic, tinde să accepte lucruri care nu îl mulțumesc pe deplin. Din păcate, la bătrânețe va regreta că nu și-a trăit viața la maximum și că nu a cerut mai mult de la oamenii pe care îi avea alături. Poate chiar a ratat întâlnirea cu marea dragoste, fiindcă a rămas într-o relație în care nu era cu adevărat fericit/ă. Și ce îi mai rămâne de făcut în ultimul ceas? Absolut nimic, pentru că timpul nu se mai întoarce, oricât de tare s-ar căi pentru alegerile făcute.

2. Îi va părea rău că a vorbit când trebuia să tacă
Nativul Gemeni este cunoscut pentru inteligența sa ridicată și pentru faptul că are întotdeauna cuvintele cu el. Poate da un răspuns pentru orice întrebare și uneori o face fără să stea pe gânduri. Se poate întâmpla să îi rănească pe cei din jur cu replicile acide pe care le oferă. Poate pe moment nu își dă seama că în unele situații trebuie să tacă, dar la sfârșitul vieții își conștientizează toate greșelile făcute. La o privire mai amănunțită a tuturor clipelor importante din trecut, realizează că totul putea arăta altfel dacă vorbea mai puțin de-a lungul existenței sale. E dureros să vezi cum multe dintre cuvintele rostite se întorc împotriva ta.

Bătrân gânditor și îngrijorat care se roagă în timp ce ține mâinile împreunate.

3. Va regreta că s-a pus pe locul doi în relațiile sale
Ca sa nu își facă partenerul să se simtă prost în anumite situații, nativul Gemeni acceptă multe nedreptăți. Chiar își neglijează nevoile, doar de dragul de a păstra armonia în relație. Când simte că trăiește ultimele clipe din viață, își dă seama că nu a procedat corect, mai ales dacă vede că a rămas singur. Abia atunci deschide ochii și realizează că a greșit când a investit atât de multe sentimente într-un om care nu l-a meritat absolut deloc. Această lecție de viață are un puternic impact pentru oricine și Geamănului îi va părea rău că nu a primit-o mai devreme. Cum să se mai folosească de ea pe patul de moarte?

4. Se va căi fiindcă în anumite contexte a pretins că este puternic
Într-adevăr, este puternic! Dar nu în fiecare zi... Și omul născut sub semnul zodiei Gemeni are momente de slăbiciune, doar că le maschează cât de des poate. Încearcă adesea să fie sprijin pentru ceilalți, să le arate că se pot baza pe el și că știe întotdeauna ce are de făcut. Adevărul este că uneori se simte depășit de situație, chiar dacă nu dezvăluie nimănui acest detaliu. Odată cu trecerea timpului, frustrările încep să se adune și să îi apese din ce în ce mai greu pe suflet. E normal să îi pară rău că nu și-a arătat slăbiciunile când a trebuit și că nu i-a lăsat pe cei dragi să îi ofere alinare. Își dă seama prea târziu că ar fi fost mult mai fericit dacă nu și-ar fi ascuns temerile.

Oricât de rănit s-ar simți la apusul vieții, un Geamăn veritabil își va folosi înțelepciunea pentru a privi și amintirile de care este mândru. Nu are motive să lase regretele să îi distrugă ultimele zile pe Pământ.

Zodiile care își blesteamă fostele iubiri

Surse foto: iStock

Surse articol: TimesofindiaHoroscopeRapidleaks

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (18)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.