Horoscop
Înapoi la

Am intrat în portalul Vărsătorului! Cum sunt afectate zodiile

Redactor Divahair.ro

Ne apropiem rapid de acea perioadă a anului în care trebuie să facem față schimbărilor pe care portalul Vărsătorului le aduce. În 2018, acest eveniment va fi însoțit și de eclipsa totală de Lună în Leu de pe 31 ianuarie. Aceste două evenimente vor forma împreună o axă puternică de energie, care ne va influența viețile.

Portalul Vărsătorului este acel moment de la începutul lunii februarie, mai exact de pe 2 februarie, când curentul circulat al spiralei timpului ne aduce în partea opusă a portalului Leului în marele cerc stelar. Acest eveniment, împreună cu eclipsa totală de Lună în Leu, ne va face să fim mult mai energici, dar și dornici de aventură. Deși majoritatea zodiilor vor avea parte de schimbări pozitive în viața lor, anumite zodii au șanse mari să se simtă epuizate și chiar să aibă probleme în viața de zi cu zi.

barbat care trece printr-un portal

Iată cum sunt afectate zodiile de portalul Vărsătorului!

Berbec

Odată cu acest eveniment important, vei deveni mult mai dornică să-ți îndeplinești visurile. Deși ești destul de determinată în mod normal, acum vei fi mult mai practică și organizată, dar și curajoasă. Încearcă să urci pe „muntele” succesului cu pași mici și siguri.

Taur

Este timpul să decizi în ce direcție o vei lua în carieră. Deși pui mai mult accent pe confortul tău fizic și emoțional, acum trebuie să acționezi. Ai parte de toată susținerea de care ai nevoie din partea prietenilor, dar și a persoanelor apropiate. Ceea ce mai lipsește este încrederea în tine.

Gemeni

Portalul Vărsătorului îți va influența în perioada următoare relația cu persoana iubită. Vor apărea neînțelegeri, dar și certuri constante. Încearcă să fii sinceră atât cu persoana iubită, cât și cu tine. Vei avea o singură ocazie de a îndrepta aceste lucruri. Nu o rata!

Rac

Ești cel mai vulnerabil semn din tot zodiacul și eviți să intri într-o relație pentru că îți este frică de respingere și de abandonare. Portalul Vărsătorului te va ajuta să lași în spate trecutul și să pășești încrezătoare într-o nouă etapă a vieții tale, care îți va aduce o mare satisfacție sufletească.

persoana care sta in fata unui portal

Leu

Acum este perioada perfectă pentru a-ți întări relația cu persoana iubită. Ai parte de influența pozitivă a astrelor. Te vei simți atrasă de o persoană nouă din viața ta, iar acest lucru îți va pune iubirea la încercare. Dacă vei depăși cu bine acest moment, nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la compatibilitatea cu cel drag.

Fecioară

Nu mai este cazul să analizezi fiecare detaliu, ci să te lași dusă de val și să ai încredere în instinctul tău. Schimbările care vor apărea în viața ta în perioada următoare îți vor aduce satisfacții uriașe, dacă alegi cu inima. Găsește un echilibru în viața ta și alocă mai mult timp pentru ceea ce te face cu adevărat fericită.

Balanță

Acest eveniment este momentul ideal în care să te oprești puțin și să reflectezi asupra vieții tale. Reevaluează relațiile cu cei din jur, dar și cu tine. Găsește un echilibru între adultul care ești și copilul care obișnuiai să fii. În acest moment al vieții tale trebuie să creezi un echilibru și o armonie între viața personală și cea profesională.

Scorpion

Vei păși prin portalul Vărsătorului cu mai multă încredere în tine, dar și cu o dorință de a te împăca cu trecutul. Încearcă să îți accepți gândurile și emoțiile, deoarece doar așa vei putea lăsa totul în spate. Acest bagaj emoțional te oprește din tot ce ți-ai propus și din acest motiv este bine să îl lași deoparte.

persoana cu tableta in maini

Săgetător

Începând cu luna februarie, vei începe să vezi doar partea plină a paharului. Vei găsi un sens în tot ce te înconjoară, dar și un înțeles ascuns. Vei deveni mult mai interesată de întărirea relațiilor cu familia și vei dori să petreci mai mult timp cu părinții, bunicii, copiii și cu persoana iubită.

Capricorn

În această perioadă, nimic nu te mai poate opri în îndeplinirea visurilor tale și ești mai aproape de succes decât ți-ai putea imagina. Fii conștientă, totuși, de faptul că această goană poate să te conducă spre dezastru. Calculează-ți fiecare pas și nu te lăsa vrăjită de mirajul succesului fără niciun efort.

Vărsător

Aceasta este perioada în care trebuie să strălucești mai tare ca niciodată. Vei începe o nouă etapă în viața ta și de aceea trebuie să îți acorzi mai mult timp și să apreciezi tot ce ai făcut până acum. Toate dorințele tale cu privire la schimbarea lumii pot deveni realitate, dacă devii mai conștientă de calitățile tale.

Pești

Sensibilitatea ta intuitivă te va ajuta în această perioadă să setezi noi granițe, chiar dacă vei rămâne deschisă față de cei din jur. Încearcă să îți setezi mai bine prioritățile și să nu te lași influențată de cei din jur.

Portalul Vărsătorului este ocazie perfectă pentru zodii de a face noi schimbări în viața lor. Ține cont de aceste informații și lasă energia astrelor să te ghideze în viața de zi cu zi!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Zodiile care nu pot ține un secret. Sunt mereu cu gura mare și "dau din casă" tot, chit că e treaba lor sau nu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.