Horoscop
Înapoi la

Am intrat în zodia Balanţă. Ce înseamnă asta pentru zodia ta

Am intrat în zodia Balanţă. Ce înseamnă asta pentru zodia ta

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Dacă sezonul Fecioarei, recent încheiat, ne-a încurajat din tot sufletul să ne luăm obiectivele în serios și să dăm tot ceea ce putem pentru a ne îndeplini visurile, perioada Balanței, ce tocmai a început, vrea cu tot dinadinsul să ne demonstreze că suntem puternice. Cum? „Încurcându-ne” planurile cu retrogradul a nu mai puțin de 6 planete! Într-adevăr, Mercur, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto își desfășoară toate mișcările „în sens invers” și chiar dacă de fapt direcția e doar o iluzie, efectele sunt palpabile.

După ce am început cu aceste vești ușor alarmante, vrem să îți ușurăm sufletul anunțându-te totuși că patru din aceste retrograde se sfârșesc în octombrie.

Da, va fi o călătorie cu obstacole, dar vor fi și momente de neuitat. Sezonul Balanței, căruia îi dă startul chiar echinocțiul de toamnă de pe 22 septembrie, ne îndeamnă să fim mai pline de compasiune, mai blânde cu noi și cu ceilalți, să sperăm și să ne exprimăm sensibilitatea în toate modurile cu putință. Iată cum te afectează și pe tine în rândurile de mai jos!

imagine cu Balanta pe fundalul altor planete si constelatii

Cum te afectează sezonul Balanței în funcție de zodie

Berbec. Relațiile se vor afla în centrul atenției tale în sezonul Balanței. Profitând de diplomația semnului de aer poți rezolva câteva dispute care te tulburau și te poți împăca cu oameni de care te-ai îndepărtat. Profită de alinierea Lunii Pline cu Soarele de pe 20 octombrie pentru a întări o legătură care îți e atât de dragă.

Taur. Vara a fost un periplu al plăcerilor pentru tine, dar acum ești invitată să te conectezi din nou cu profesia ta și să dai considerația necesară sectorului financiar. Luna Nouă de pe 6 octombrie te ajută mult din acest punct de vedere, la fel ca sfârșitul retrogradului de care se bucură Saturn, Jupiter și Mercur. Moderația e cheia acum!

Gemeni. Arta și creativitatea sunt de partea ta acum! Te exprimi atât de bine în scris și strălucești prin întreprinderi pline de imaginație. Balanța, cu al său instinct artist și a sa dragoste pentru frumos, te încurajează să îți dezlănțui puterile creatoare și bine face. Un proiect DIY de toamnă sau de Halloween e cea mai bună idee acum.

Rac. Tu îți tratezi casa precum un sanctuar sfânt și aceste tendințe sunt accentuate în sezonul Balanței, care e de aceeași părere cu tine. Cu toate acestea, evită renovările majore sau planurile de redecorare complicate până ce nu se încheie retrogradul lui Mercur, pe 18 octombrie. Până atunci, să faci curat sau să îți reorganizezi biblioteca sunt cele mai bune idei.

Leu. Sezonul Balanței e minunat pentru a crește din punct de vedere spiritual. Dacă până acum ai fost regina adulată de muritorii de rând, acum este cazul să te retragi puțin în singurătate și să cugeți la ceea ce s-a petrecut până acum în viața ta. Care sunt acele interacțiuni sau decizii la care ai schimba ceva? Cum poți fi mai bună cu tine și cu cei din jur? Sunt întrebări importante acum!

Fecioară. Chiar dacă sezonul tău a trecut, vei realiza că nu te-ai simțit deloc răsfățată, așa cum ar fi trebuit. Dimpotrivă, se prea poate să fi fost în situația de a fi avut mai degrabă grijă de ceilalți oameni din viața ta. Te poți revanșa față de tine însăți însă în sezonul Balanței: ai mare grijă de fizicul, de mintea și se spiritul tău. E timpul pentru o perioadă ca o vizită la spa!

Balanță. Deși e sezonul tău, să nu te aștepți sub nicio formă la privilegii din partea astrelor. Dimpotrivă, se pare că ți-au pregătit câteva încercări. Mercur în retrograd îți îndreaptă atenția către trecut, retrezind sentimente reprimate sau redeschizând răni vechi care reîncep să sângereze. Apropie-te de persoanele dragi care te vor ajuta să treci peste orice.

Citește și: 14 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe înainte de a se întâlni cu un bărbat Balanță

Scorpion. Nu le poți face singură pe toate și nu ești o supereroină lipsită de sentimente. Ești o supereroină, dar una care are nevoie din când în când de recunoaștere și de validare. Învață în luna Balanței să ceri ajutor atunci când ai nevoie, dar începe cu un mic exercițiu: revendică mai multă iubire de la partener, mai multă atenție de la amici sau mai multă considerație la muncă. O să îți intre în reflex!

cadru cu picioare de barbat si femeie care se plimba cu bicicleta printr-un decor de toamna

Săgetător. Sezonul Balanței e ca un carusel pentru tine, care aduce atât momente de fericire contagioasă, dar și capcane pline de tristețe. Măcar nu te vei plictisi. Nici ambiția nu îți va servi prea tare, așa că evită să te înhami la obiective prea grele. Să trăiești clipa și să practici mindfulness-ul e mai important decât să te axezi pe un viitor mult prea îndepărtat.

Capricorn. Nici măcar tu nu poți tura la viteză maximă în sezonul Balanței. Ba dimpotrivă, ești mai aproape de epuizare decât de reușite spectaculoase. Mercur în retrograd caută să îți pună capac și nu are sens să încerci să îi demonstrezi că ești mai tare decât el. Mai bine ar fi să găsești bucurie în activități extracuriculare și să te bucuri de hobby-urile tale acum.

Vărsător. Îți vine să crezi că au trecut deja trei sferturi din an? E timpul pentru reflecție. Deschide-ți jurnalul (sau începe unul) și notează cum anume te-a schimbat această perioadă și care sunt lecțiile pe care ai vrea să le iei cu tine în viitor. Poți face lumea mai bună dezvoltându-te pe tine: și vei vedea cât de adevărată e această lecție în sezonul Balanței.

Pești. Se știe că tu ești cea mai empatică zodie și că ai da orice pentru ceilalți, așa că sezonul Balanței nu mai poate să te învețe lecția sa preferată, cea a compasiunii și generozității. Prin urmare, tu trebuie să contempli cealaltă direcție a bunătății, cea îndreptată către propria persoană. Învață când să spui nu și pricepe că nu poți rezolva problemele tuturor, dar că îi poți iubi în timp ce și le rezolvă singuri.

Sezonul Balanței aduce capcane și oportunități pentru zodii, încercându-ne cu șase planete în retrograd, dar și cu lecții ale bunătății și generozității.

Află mai multe despre impactul acestor planete în retrograd din horoscopul lunii octombrie!

Sursa: OprahDaily.com, Astrology.com, Tarot.com

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.