Horoscop
Înapoi la

Bărbații și femeile Gemeni sunt parteneri loiali sau te înșală cu prima ocazie?

Bărbații și femeile Gemeni sunt parteneri loiali sau te înșală cu prima ocazie?

Ramona Jurubita

Loialitatea este o condiție esențială pentru o relație durabilă. Cum să rămâi pe viață cu un om care te înșală permanent sau care flirtează cu alte persoane când are ocazia? Jumătatea ta ar trebui să fie piesa care lipsește din puzzle-ul vieții tale, să se potrivească perfect doar cu tine și cu nimeni altcineva.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Așadar, oamenii sinceri și devotați sunt apreciați întotdeauna și toată lumea tânjește după un/o partener/ă care să nu se gândească la altcineva. Nu-i așa că și tu vrei să ai alături un suflet care te iubește și care te vede doar pe tine? 

Femeile și bărbații care s-au născut între 21 mai și 21 iunie sunt de o loialitate rar întâlnită. Din păcate, nu toată lumea are încredere în ei, din cauza firii lor duale. Nu trebuie să asculți părerile preconcepute ale altora, ci să descoperi tu cum sunt Gemenii, de fapt.

Cuplu iubitor care se bucură de luna de miere pe plajă.

Este adevărat că se pot răzgândi în multe privințe, fiindcă sunt schimbători și alegerile lor depind mult de stările pe care le au. Dar când vine vorba de iubire, sentimentele rămân aceleași, indiferent de circumstanțe. Chiar dacă trăsăturile acestor nativi duc mai mult spre infidelitate, nu înseamnă că ei nu pot fi credincioși unei singure persoane. Cu toate că nu se află în topul celor mai loiale zodii, ei știu că adevărata fericire se poate găsi doar într-un singur loc.

Iată de ce mulți nu cred în sinceritatea Gemenilor când vine vorba de relații:

Fac parte din categoria zodiilor de aer, au caracter mutabil și volatilitate emoțională
Acest lucru îi face să pară schimbători în ochii celorlalți. Din acest motiv, nu inspiră deloc încredere și toți fug de ei. Unii au impresia că vor fi nefericiți într-o relație cu un Geamăn, pentru că nu știu la ce să se aștepte și își fac tot felul de gânduri. Când ai temeri, este normal să te gândești și la infidelitate, dar asta nu garantează că se va și întâmpla. Atunci de ce să judecăm Gemenii pe nedrept? Trebuie să vedem dacă sunt sau nu în stare să rănească atât de tare pe cineva. Așteaptă să cunoști măcar o femeie sau un bărbat Gemeni, iar bunătatea sa te va surprinde.

Sunt indisponibili din punct de vedere emoțional
Așa este, nu se pot concentra pe emoții și tind să analizeze totul prea mult. Intelectualitatea de care dau dovadă nu le permite să se axeze pe latura spirituală, ci îi împinge să caute sensul tuturor întâmplărilor. Tind să își ascundă sentimentele, fiindcă nu vor să devină vulnerabili și pentru că le place imaginea de intelectuali pe care și-au conturat-o în societate. Dacă sunt puțin mai reci, nu trebuie să te gândești că nu sunt implicați în poveștile de iubire în care intră.

Sunt axați pe propria persoană
Da, uneori tind să fie puțin egoiști și să se gândească la dezvoltarea lor, dar asta nu înseamnă că pot face rău altcuiva ca să le fie lor bine. Mai ales dacă aleg să facă parte dintr-un cuplu, înseamnă că le este bine acolo și vor să se dezvolte alături de sufletul pereche. De unde vin motivele tale de îngrijorare? Ți se pare că un om care se gândește prea mult la el nu ar putea să fie loial? Din contră, acesta nu și-ar păta imaginea pentru o distracție de moment.

Tind să fie neserioși
Imaturitatea poate fi o caracteristică a lor, dar nu înseamnă că îi definește în totalitate. Ca orice om, au și ei momente în care vor să se răsfețe, să se distreze și să uite de griji. Dar nu au un comportament nepotrivit față de partener/ă și nici nu aleargă din relație în relație.

Sunt dornici să experimenteze mereu lucruri noi
Cine spune că nu poți avea parte de senzații noi și în alte domenii ale vieții tale? Nu este nevoie să îți schimbi des jumătatea ca să trăiești iubirea sub diferite forme. Și în plus, poți face tot timpul altceva în compania aceluiași/aceleiași partener/e. Secretul este să trăiești intens, indiferent de stabilitatea cuplului tău.

Nu le place să își asume greșelile
Știi de ce se întâmplă asta? Pentru că nu vor să fie considerați slabi de ceilalți. Au nevoie să știe că toți îi văd fără de greșeală. Acesta este un aspect al vieții la care trebuie să mai lucreze, fiindcă, în general, obțin efectul invers. Din păcate, își pierd credibilitatea, în timp ce intenția lor este alta.

Pare că femeile și bărbații Gemeni au numai trăsături care nu le dau voie să fie loiali nici dacă vor? Ei bine, chiar nu este așa! Adevărul este că persoanele născute sub acest semn zodiacal își dedică întreaga viață celor pe care îi consideră potriviți pentru ele.

Dacă ai o relație cu un om născut între 21 mai și 21 iunie sau dacă intenționezi să te apropii de el, va trebui să contribui și tu la caracterul stabil al legăturii dintre voi. Dacă nu îi oferi motive să rămână, va pleca fără să se uite în urmă. Dar dacă îl iubești necondiționat și ai încredere în el, îți va arăta că știe să fie doar al tău, să te prețuiască și să te susțină în orice moment al vieții tale. 

Vezi și: Top 5 zodii neloiale: te trădează când ți-e lumea mai dragă!

Surse foto: iStock

Surse articol: PopularastrologyVekkesindAstrologify

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?
Incepe quiz
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.