Horoscop
Înapoi la

Bărbatul Capricorn în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Bărbatul Capricorn în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Răbdător, înțelept, perseverent, serios, ambițios și lista poate continua când este vorba de bărbatul Capricorn, așa este? Probabil ai aflat deja despre toate aceste calități dacă ai și tu unul în viața ta.

Ce s-ar putea să nu știi, mai ales dacă îl cunoști de puțin timp, este felul în care se comportă când ajunge în dormitor cu o femeie. Acest lucru nu se află chiar din prima (sau nu întotdeauna), așa că probabil este încă un domeniu neexplorat pentru tine. Vrei să afli tot ce se poate ști despre performanțele amoroase ale acestui nativ? Ai nimerit unde trebuie! Găsești mai jos răspunsul la cele mai fierbinți întrebări despre acest aspect al vieții lui:

Imagine alb-negru cu doi parteneri care se sărută.

Sursa foto: Unsplash

 1. Cât de importante sunt relațiile intime pentru bărbatul Capricorn?
  Când vine vorba de acest capitol, este destul de timid și reținut, așa că preferă să stea departe de relațiile intime atunci când nu are destulă încredere în el. În schimb, dacă s-a îndrăgostit într-un moment în care se află în cea mai bună formă a lui din punct de vedere emoțional, va acționa în consecință și se va arunca imediat în patul iubitei. Acest gen de conexiune îl poate ajuta să se relaxeze când este stresat, așa că relațiile intime sunt importante pentru el și pentru sănătatea lui psihică. A, și încă ceva: nu refuză niciodată o invitație sub așternuturi.
 2. Cât ar vrea să dureze o partidă de amor?
  Fiind cel mai răbdător semn zodiacal, nu se va grăbi niciodată spre finalizarea actelor intime. Orice partidă de amor cu un Capricorn durează destul de mult, având în vedere că se asigură că partenera se simte la fel de bine. Este dedicat în întregime obiectivului său: atingerea plăcerii absolute. Preferă ca preludiul să fie lung și uneori îl face să dureze mai mult decât partida în sine. Nu îl atrage ideea de rapiditate în acest domeniu pe care îl stăpânește mai bine decât s-ar aștepta cineva după o primă discuție cu el. Dacă ai noroc să ajungeți în același pat, te va învăța că răbdarea este binevenită în astfel de momente.
 3. Bărbatul Capricorn este cuminte sau obraznic în dormitor?
  Deși pare destul de rușinos în viața de zi cu zi, atunci când se află între patru pereți cu jumătatea lui uită de orice inhibiție și poate chiar să devină pervers. Este dominant prin natura sa, ceea ce îl face să se implice în „jocuri” mai dure. Îi place sentimentul pe care îl are când își controlează partenera și ar da orice să nu facă niciodată schimb de roluri. Fanteziile lui pot depăși limitele imaginației și femeile din viața sa sunt surprinse când aud ce idei obraznice îi trec prin minte. Deși le verbalizează, nu dorește întotdeauna să le pună în aplicare pentru că este mai tradiționalist și nu se lasă dus de val. Este pasional și vrea să trăiască totul la intensitate maximă, dar nu vede relațiile intime ca pe ceva extrem de profund (așa cum fac Peștii sau Racii, de exemplu).
 4. Ce îl face pe acest nativ să se aprindă?
  Cel mai mult îi place să se simtă dorit și ar renunța la orice pentru o partidă nebună de amor cu o femeie care îi spune din priviri că vrea să ajungă în spatele ușilor închise cu el. De asemenea, vrea stabilitate în toate domeniile vieții, iar în ce privește sfera amoroasă, ar prefera să întrețină relații intime doar cu domnișoara care îi este alături de mai multă vreme. Trebuie să aibă o legătură solidă cu ea, altfel nu se va simți confortabil să o vadă în costumul Evei. Ca semn de pământ, este foarte fizic și senzual, dorindu-și să vadă aceleași calități și în persoana de lângă el.
 5. Ce îl face pe bărbatul Capricorn să își piardă interesul când vine vorba de relațiile intime?
  Este destul de pragmatic și de conservator, așa că nu va accepta în preajma lui o prezență feminină care are un comportament exagerat. Nu vrea să o vadă cerșind atenție, dar nici pretinzând că nu are nevoie de el pentru a se simți bine. Nu îi plac dramele inutile și nu vrea să aibă dureri de cap după ce ajunge în intimitate cu o parteneră care nu vrea să înțeleagă dacă el dorește să pună punct legăturii dintre ei. Respinge cu vehemență și nerăbdarea, luând de tot șansa unei femei de a-l vedea în toată splendoarea lui, în cazul în care aceasta insistă să treacă mai repede la fapte. Are propriul ritm și așteaptă ca iubita să înțeleagă acest aspect important la care nu va renunța pentru nimeni (sau poate doar când își va întâlni aleasa).
 6. Care sunt abilitățile lui în dormitor?
  Este întotdeauna gata să preia controlul și nu se ferește să spună ce își dorește. Dacă îți place să fii dominată și să trăiești momentul din plin, Capricornul îți poate îndepli acestă dorință cu abilitățile sale de dominator. În plus, trebuie să știi ca va depune mult efort pentru a te face să te simți bine și să vrei să repeți experiența. Felul în care își va plimba degetele pe corpul tău nu se compară cu nimic și te va convinge din primele minute că în inima ta nu mai este loc și pentru altcineva. Este ambițios și nu se lasă până nu aude de la tine că este cel mai bun și cel mai priceput la a scrie poezii pe pielea ta.
 7. Este confortabil pentru el să inițieze o partidă de amor?
  Nu întotdeauna are curajul să lanseze o astfel de invitație, dar uneori încearcă să scape de timiditate pentru a-și îndeplini dorințele. La începutul relației așteaptă ca femeia să facă primii pași în această direcție, apoi preia inițiativa și devine dornic să își cheme iubita în pat. Modul în care va iniția partidele de amor este complet inedit, având în vedere că se folosește de înțelepciune pentru a găsi cuvintele potrivite. Niciodată nu este refuzat pentru că știe ce și cum să spună, convingând orice femeie să îl însoțească într-o călătorie a plăcerii.
 8. Este adeptul aventurilor?
  Rareori se lasă dus de val într-o asemenea manieră și se întâmplă asta când este copleșt de problemele de zi cu zi sau foarte stresat. Vede aventurile ca pe un refugiu și ca pe un analgezic împotriva durerilor provocate de greutățile care îl apasă pe suflet. Bineînțeles, nu confundă niciodată o escapadă romantică de o noapte cu infidelitatea. Când este într-o relație, nu lipsește niciodată de lângă femeia din viața lui și îi arată în fiecare secundă că este loial și sincer. Nu trebuie să îți faci griji în această privință dacă ajungeți să fiți împreună, fiindcă nu te va înșela nici măcar în situații extreme. Aventurile repetate i se par pierdere de timp, așa că nu recurge în mod repetat la astfel de „medicamente”.
 9. Cât de mult contează pentru acest nativ mediul în care întreține relații intime?
  Locația nu este atât de importantă, dar contează mult să fie un mediu curat și ferit de ochii posibililor curioși. Dat fiind faptul că este tradiționalist, preferă să păstreze intimitățile pentru dormitor și nu prea își dorește să exploreze alte locuri, oricât de palpitant ar părea pentru altcineva ideea de „iubire în toate colțurile lumii”. Ar accepta să întrețină relații intime în aer liber doar dacă ar fi sigur că zona aleasă este retrasă și nu poate fi descoperită de nimeni.
 10. Cât de bine își comunică nevoile intime?
  Este deschis și comunică orice idee pe care o are, dar vrea să se asigure că iubita face la fel, spunându-i și ea tot ce îi trece prin cap. În general, preferă să vorbească înainte de a trece la fapte, apoi se concentrează mai mult pe indiciile nonverbale. Limbajul corpului, respirația, și sunetele sunt de obicei suficiente pentru a-l ajuta să se simtă bine. Nu are nevoie de mai mult și de restul se ocupă chiar el. Nu se opune discuțiilor din timpul partidei de amor, dar acestea nu se încadrează în topul preferințelor sale și nici nu este înnebunit după femei care vorbesc mai mult decât el.
 11. Este adeptul momentelor de tandrețe de la finalul actului intim?
  Nu este un bărbat atât de sensibil încât să îndeplinească așteptările femeilor pretențioase și dornice de atenție. Totuși, dacă are lângă el o parteneră care i-a fost alături în cele mai grele momente, se străduiește să o facă să se simtă apreciată și iubită. Se gândește la nevoile ei, așa că împrumută puțin romantism de la alți nativi din zodiac, încercând să îi arate cât de mult ține la ea. Dacă ajunge în pat cu o femeie doar pentru o noapte (în cazurile excepționale), nu se va concentra pe conexiunea emoțională, ci doar pe satisfacerea nevoilor fizice.

Este Capricornul așa cum ți-ai imaginat la capitolul „intimitate”? Acest nativ nu este egoist, nu se gândește doar la el și știe cum să stârnească emoții în sufletul partenerei. Cum să nu îți dorești un astfel de bărbat în viața ta?

Citește și: Cum să ai o relație fericită cu un nativ Capricorn

Surse articol: PopularastrologyHernormHerway

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.