Horoscop
Înapoi la

Bărbatul Scorpion în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Bărbatul Scorpion în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Deși este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai retrase și timide semnele zodiacale, Scorpionul are o latură ascunsă pe care o cunoaște doar persoana care ajunge în intimitate cu el. Acest bărbat este sentimental și iubește profund, iar relațiile intime cu el provoacă dependență.

Te-ai îndrăgostit de un asemenea om? Atunci fii gata să te simți ca și cum ai pătruns într-o altă dimensiune și lasă-l să îți dezvăluie încet toate enigmele iubirii. Misterios din fire, va face tot posibilul pentru a păstra magia momentului pasional cât mai mult timp și te va ține în suspans pe tot parcursul actului amoros.

Află cele mai picante detalii despre viața intimă a bărbatului Scorpion și lasă-l apoi să te poarte pe culmile plăcerii:

Partenerii care se sărută în pat, în timp ce femeia este deasupra și bărbatul stă întins.

 1. Cât de importante sunt relațiile intime pentru bărbatul Scorpion?
  Poate părea surprinzător, dar momentele de conexiune fizică și emoțională cu partenera se află în topul listei sale de activități preferate. Scorpionul este un semn axat pe relațiile care se bazează pe o legătură profundă și, deși dorește să ajungă în intimitate cu iubita, este dispus să aștepte oricât de mult înainte de a face pasul cel mare. Dacă nu se simte pregătită, nu va pune presiune pe ea și va încerca să îi arate că dragostea pe care o simte este mai presus de orice.
 2. Cât ar vrea să dureze o partidă de amor?
  Cât mai mult, evident! Scorpionul nu este renumit pentru rapiditate, așa că nici în dormitor nu se va face remarcat la capitolul „graba strică treaba”. Știe cum să facă persoana iubită să se simtă bine și prelungește cât mai mult momentele tensionate de dinaintea actului intim. În relațiile sale, partidele de amor au loc în mintea partenerilor înainte să se producă și fizic, iar schimbul lung de priviri este preferatul lui. După câteva ore de preludiu vizual, o oră de iubire pasională este visul său împlinit. Ce durează mai puțin de atât nu este considerat un succes și se poate ambiționa să repete experiența ca să prelungească plăcerea.
 3. Bărbatul Scorpion este cuminte sau obraznic în dormitor?
  Fiind condus de Pluto și Marte, planetele puterii, ale dominației și ale agresivității, Scorpionul se bucură de jocurile de putere în pat. Este chiar obraznic uneori și uită de tot de timiditatea care îl „recomandă” în societate. Dacă ai ocazia să ajungi în dormitorul lui, vei observa imediat cum se transformă în altă persoană și cum încearcă să te domine prin toate mijloacele pe care le are la îndemână. Are fantezii ascunse și cele mai multe sunt extrem de vulgare, așa că i-ar plăcea o parteneră pregătită să experimenteze senzații noi alături de el. Tinde să asocieze partida de amor într-o experiență transformatoare, profund vindecătoare și scapă de orice gânduri și probleme în clipele magice petrecute alături de femeia vieții lui.
 4. Ce îl face pe acest nativ să se aprindă?
  Poate fi cu ușurință încântat și atras de aspectul fizic, iar cel mai tare îi plac femeile cu trăsături bine definite și care emană feminitate prin toți porii. Nu-ți fie teamă să începi conversațiile cu „secrete” despre colecția ta de lenjerie intimă, sau despre epilarea cu ceară în zona bikinilor. Imaginația îl va ajuta să își creeze în minte un scenariu în care tu ești personajul principal. În plus, îi plac domnișoarele istețe și care știu să se impună într-o interacțiune, arătând că au respect de sine și încredere în forțele proprii. Atingerile și preludiul cu mișcări subtile îl fac să acumuleze în corp o tensiune imensă, iar vulnerabilitatea emoțională completează perfect acest cadru. Fii deschisă în fața lui dacă vrei să te bucuri de cele mai pasionale momente din viața ta.
 5. Ce îl face pe bărbatul Scorpion să își piardă interesul când vine vorba de relațiile intime?
  Două extreme îl scot total din stare și îl fac să nu își mai dorească nimic de la femeia care adoptă unul dintre aceste comportamente: vulgaritatea și reținerea totală. Dacă vrei să îl impresionezi, este absolut necesar să te poziționezi undeva la mijloc. Pe cât de mult i-ar plăcea să te vadă pregătită de aventură și de explorat, pe atât de repede ar fugi de tine dacă ar vedea că inițiezi jocuri perverse și dacă vei încerca să îl domini. Nici prea reținută nu trebuie să fii, având în vedere că are nevoie de o femeie care să îi arate că este disponibilă și că nu l-ar respinge când ar încerca să facă lucrurile să avanseze. Dacă nu răspunzi avansurilor sale, îl vei face să dea înapoi și să nu mai simtă atacție față de tine.
 6. Care sunt abilitățile lui în dormitor?
  Iubește sărutările intense și profunde, iar simțul tactil este cel mai dezvoltat simț al său. Are capacitatea de a-și conduce partenera pe culmile plăcerii, folosindu-se doar de mângâieri și de îmbrățișări. Și lui îi place să fie mângâiat, dar se simte mult mai bine când explorează corpul iubitei cu degetele în prealabil unse cu ulei de masaj. Atingerea pasională este punctul forte al bărbatului Scorpion și îți va fi greu să uiți senzațiile pe care le vei simți când vei realiza că dormitorul lui este cel mai tare salon de masaj la care ai fost vreodată.
 7. Este confortabil pentru el să inițieze o partidă de amor?
  Deși este destul de timid la primele interacțiuni cu o persoană, se transformă într-un îndrăzneț după ce ajunge să o cunoască bine. Va iniția fără probleme o partidă de amor cu o femeie pe care a văzut-o de mai multe ori și care s-a deschis în fața lui. Dacă ați discutat deja despre trecutul vostru amoros, acesta este următorul pas pe care îl va face – te va invita la el acasă pentru că știe întotdeauna când a venit momentul să transforme scânteia în flacără. Are un libido crescut și, de cele mai multe ori, el va iniția toate partidele voastre de amor.
 8. Este adeptul aventurilor?
  Va apela din când în când la relațiile intime cu partenere pasagere, dar doar pentru a-și satisface nevoia de a experimenta ceva nou și de a cunoaște o varietate de trăiri. În general, este adeptul intimității profunde, în apogeul căreia ajunge doar cu femeia pe care o iubește și în care vede un viitor. Vrea să își îmbine trupul și sufletul cu iubita și face asta după ce o cunoaște bine și după ce află detalii importante despre ea. Nu se lasă dus de val dacă nu este sigur că știe totul despre jumătatea sa, asta pentru că nu vrea să aibă parte de un eșec.
 9. Cât de mult contează pentru acest nativ mediul în care întreține relații intime?
  Scorpionului îi place să facă dragoste în locuri confortabile și curate, așa că nu o să îl vezi niciodată iubindu-se cu o femeie în aer liber sau într-o scară de bloc. Dacă tu ești adepta nebuniilor făcute în public, ai nevoie de multă putere de convingere pentru a-l face să accepte o astfel de experiență. Este un tip deosebit de concentrat și nu vrea să lase nimic să-i distragă atenția de la parteneră. Nu i-ar plăcea nici să vadă că persoana pe care o are în brațe se uită în altă parte sau încearcă să asculte zgomotele din fundal. Din acest motiv, dormitorul este locul lui preferat și încearcă să întrețină relații intime doar acolo.
 10. Cât de bine își comunică nevoile intime?
  Este comunicativ și deschis în pat, așa că îi plac și discuțiile din timpul partidei de amor. Nu îi va fi rușine să îți vorbească despre fanteziile sale și va avea curaj inclusiv să îți spună când vrea să schimbați poziția. Îi place să vorbească obiectiv despre dorințele sale și s-ar simți mult mai bine dacă și tu i-ai spune de fiecare dată ce așteptări ai sau în ce direcție vrei să duci jocul pe care l-ați început. Nu vei avea probleme cu acest nativ, pentru că este extrem de înțelegător și nu va insista să ajungeți acolo unde tu nu îți dorești. Poate fi un profesor grozav și este dispus să te învețe cât mai multe lucruri pe care nu ai apucat încă să le cunoști.
 11. Este adeptul momentelor de tandrețe de la finalul actului intim?
  Îi place să se țină de mână, să se îmbrățișeze și să se sărute, iar intimitatea este cea mai importantă pentru el. Poate să prelungească momentele de tandrețe, tranformându-le în ore, având în vedere că, după o partidă pasională, vrea să mențină legătura și acea stare profundă de extaz. Te va ține în brațe, păstrând conexiunea stânsă cât mai mult timp, te va invita să faceți duș împreună, să mâncați ceva bun, să ascultați muzică și să adormi la pieptul lui. Acest bărbat știe să facă o femeie fericită și nu renunță până nu are certitudinea că ea este cu adevărat împlinită lângă el.

Ce spui despre aceste 11 detalii importante pe care le-ai aflat despre viața intimă a Scorpionului? Ești pregătită pentru o noapte de neuitat în compania lui?

Citește și: Ce să știi dacă te-ai îndrăgostit de un Scorpion. La ce să te aștepți de acum înainte

Surse articol: PopularastrologyHernormThesecretofthetarot

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.