4 moduri prin care să te conectezi la persoana cu care vrei o relație

4 moduri prin care să te conectezi la persoana cu care vrei o relație

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Ai întâlnit bărbatul vieții tale și îți dorești să ai o conexiune perfectă cu el, să simți că vibrați la aceleași lucruri și că aveți aceleași dorințe? Într-un cuvânt, că sunteți o singură ființă? Acesta este visul tuturor femeilor îndrăgostite, dar nu totdeauna lucrurile merg atât de ușor. Pentru ca legătura voastră să fie desăvârșită, este nevoie să vă conectați la mai multe niveluri. Dar, până a ajunge la sentimentul de fuziune completă și unitate, iată care sunt cele 4 moduri în care te poți conecta cu iubitul tău.

cuplu in bar

4 moduri de conectare cu ființa iubită

Conectarea cu inima și cu mintea

Atunci când inima și mintea ta comunică perfect cu cele ale partenerului, este mai mult decât o iubire romantică, este o legătură profundă, care depășește granițele unei simple prietenii. Este ca și cum ați fi suflete gemene - vă înțelegeți perfect din punct de vedere mental și emoțional, vă reflectați perfect stările și aveți aceeași viziune asupra vieții. Dar nu există o chimie sexuală între voi, nu poate fi vorba de nicio scânteie de dorință. Veți rămâne prieteni pentru totdeauna, chiar dacă nu mai sunteți iubiți. Atunci când ai nevoie de un umăr pe care să plângi, de un sfat bun sau de un ajutor la miez de noapte, această persoană va fi totdeauna alături de tine.

Conectarea cu mintea și cu corpul

Dacă mintea și trupul tău vibrează la unison cu ale partenerului, se creează acel tip de „prietenie cu beneficii”, când nu este vorba chiar despre iubire, dar se poate spune că vă stimulați reciproc din punct de vedere fizic și mental.  Nu implicați prea multe emoții, pentru că tot ce vreți este să vă simțiți bine și să aveți parte de o „distracție” intelectuală. Sunteți complet satisfăcuți în dormitor unul de celălalt, iar gândurile voastre se completează armonios, dar nu există sentimente profunde între voi. Această relație este distractivă, dar problema este că adesea femeile încep să viseze și să pună suflet, în timp ce bărbații nu vor obligații. De aceea, este bine să te ferești de o astfel de relație, dacă vrei mai mult decât sex, altfel vei ajunge să suferi.

Conectarea cu inima și cu trupul

Ai întâlnit vreodată pe cineva de care să te îndrăgostești instantaneu, care să te fascineze și să-ți facă inima să bată mai tare? Acesta este acel tip de dragoste când dorința fizică este maximă, iar inima îți este plină numai de imaginea persoanei iubite. Chimia sexuală este extrem de puternică și dezvolți o adevărată obsesie față de o persoană, dar nu există o legătură care să dureze, atunci când iureșul sentimentelor începe să se calmeze. Odată ce pasiunea fizică dispare, emoțiile se estompează, iar faptul că nu există o conectare mentală de niciun fel poate avea ca rezultat sfârșitul relației.

Conectarea inimă-minte-trup

Aceasta este legătura ideală dintre două ființe, care duce la o relație de cuplu perfectă. Nu funcționează mereu, dar, dacă simți deopotrivă vibrația emoțională, comunicarea mentală și atracția fizică față de o persoană, în mare parte din timp, înseamnă că iubirea voastră este menită să dureze. Rareori vei avea o altă părere decât persoana iubită sau vei simți diferit în chestiunile importante. Iar când vine vorba de atracția fizică, dorința este mereu trează între voi, vă înțelegeți perfect și știți cum să vă oferiți unul altuia plăcere.

indragostiti

Aceste patru tipuri de conectare te ajută să înțelegi și de ce nu au funcționat în trecut anumite relații, deși părea să existe iubire la mijloc. Dacă te uiți înapoi la diferitele legături din viața ta, poți acum să spui ce a mers prost și care dintre cele trei - inima, mintea sau corpul - nu au fost suficient de conectate, astfel încât relația ta să funcționeze. Folosind această cheie neprețuită, vei putea să-ți dai seama cum te vei potrivi cu următoarea persoană de care te vei îndrăgosti și ce potențial pe termen lung are relația voastră.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Care dintre cei dragi plecați poate deveni Înger Păzitor și care sunt semnele că ești sub protecția lor
Care dintre cei dragi plecați poate deveni Înger Păzitor și care sunt semnele că ești sub protecția lor
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (147)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.